Configuratie sistem PC desktop 2017

Configuratie sistem pc 2017

Un  sfat de achizitie de sistem PC de birou configurat dupa criterii strict de fiabilitate o sa fac astazi.

2017 se anunta un an cu promotii foarte bune, mai ales in conditiile in care salariile ne cresc putin, inca suntem departe de vestul Europei. Diferentele dintre un sistem gata asamblat si unul configurat sunt destul de esentiale pentru a nu recomanda nimanui sa cumpere o unitate gata asamblata. Componentele sistemului gata asamblat sunt de regula piese care nu se vand din cauza calitatii slabe.

O sursa No Name e cel mai probabil sa gasiti in acel sistem, daca este de buget.

Apoi, restul pieselor sunt de regula din categoria de jos a preturilor si a calitatii. Singurul punct de orientare este procesorul in cazul unui build gata facut. Multe firme mici isi achizitioneaza sisteme pc gata facute si dupa expirarea garantiilor apar numai probleme. Va dati seama ce inseamna dupa 2-3 ani de uzura a unui pc ce inseamna sa se defecteze. Sau mai rau sa pierdeti datele de pe Hard Disk-uri.

Configuratie sistem pc Office 2016

O sa fac o configuratie extrem de puternica d.p.d.v al fiabilitatii si performantei. O recomand oricarui birou, sau celor care lucreaza foarte mult in muli-tasking. Sistemul PC nu va avea placa video dedicata.

O sa mearga si anumite jocuri mai putin pretentioase cu gpu-ul on-board dar cu limitari. Scopul, cum am spus mai sus este sa fie fiabil si extrem de performant.

Configuratia o sa fie completa cu monitor si periferice. Pretul o sa fie decent dar nicidecum neglijabil.

Sistem PC Desktop – cui recomand?

Sistemul il recomand oricarei firme pentru care sunt importante datele digitale. O configuratie sistem pc de tip office pentru a exclude neplacerile legate de incompatibilitati hardware sau software.

Ce sistem pc de birou sa cumpar pentru firma?

Sa nu lungesc acest articol cu argumentele pentru fiecare componenta in parte o sa trec direct la configuratia calculatorului. Intotdeauna exista posibilitatea de a schimba anumite piese dupa nevoile fiecaruia. Dar va sfatuiesc sa lasati un comment in cazul in care vreti sa schimbati o anumita piesa. Pentru a exclude posibilitatea de a avea probleme de compatibilitate hardware sau software.

Reomandare sistem pc desktop buget 2400 RON cu monitor

Asamblarea se poate face de catre emag la cerere daca aveti showroom in orasul de unde o sa fie ridicat sistemul pc.

Recomand windows 7 pentru firme. Eu va astept in sectiunea de comentarii mai jos daca aveti nelamuriri legate de aceasta configuratie sistem pc de tip office.

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *