Recomandare Laptop & UltraBook

Recomandare laptop 1000 RON

Sfaturi de achizitie pentru laptop pentru bugetul de 1000 de lei

Multa lume cere recomandari pentru un laptop ieftin si prima intrebare care este pusa de catre specialistul IT este :la ce o sa folosesti laptopul? Eu de asemenea fac o recomandare pentru

acest Laptop Dell Inspiron   persoanelor care au nevoie sa isi tina corespondenta online, cand pleaca in vacante sau in interes de afaceri sau acelor oameni care isi tin jurnale scrise pe medii digitale exemplu editori, scriitori etc.

Laptop ieftin - Buget 1000 lei

Procesorul este Intel® Pentium®N3710 tactat la o frecventa de 2.56 GHz.

Un procesor cu un T.D.P foarte scazut, care nu se incinta foarte mult daca este exploatat perioade indelungate. Dar si performantele sunt limitate. Oricum pentru un procesor care are un pret separat de 350 de lei, eu zic ca este un best buy acest laptop.

Placa video este integrata Intel HD si suporta o rezolutie a ecranului de HD-ready, un ecran standard de 15.6 inch care este acceptabil pentru categoria lui de pret, vizibil chiar si in conditii de lumina mare. Spatiul de stocare este de 500 GB, zic eu ca este de ajuns pentru segmentul lui de pret si uzualitate.

Ce laptop ieftin sa cumpar?

Laptopul vine echipat si cu o camera web 720p care nu este de cea mai slaba calitate dar nici foarte buna. Insa pentru aplicatii de genul facebook, skype isi face treaba decent. Un plus foarte mare din punctul meu de vedere este portul de conectare HDMI. Pentru un laptop de 1.000 RON este nemaipomenit sa poti reda pe un tv led un film. Placa de retea wireless nu vede decat standardele b/g/n. Asadar viteza de transfer WiFi nu este cea mai buna pe langa routerele mai noi care suport standardul a/ac. Dar o sa functioneze la orice router acest laptop doar cu o limitare de viteza in transfer. Memoria RAM este de 4 GB DDR3.

Nici la capitolul autonomie nu sta rau, fiind dotat cu un acumulator cu 4 celule. Din nou spun ca pentru unul din laptopurile cele mai ieftine este o baterie cu destula autonomie. Pretul actual este de 1100 de lei cu reducere la ora cand este updatat articolul.

La capitolul software, nu ma asteptam la un model asa ieftin sa vina cu windows pre-instalat. Deci, vine impreuna cu linux Ubuntu instalat, dar puteti folosi un stick usb bootabil si sa instalati un windows foarte repede, folosind portul usb 3.0

Recomandare laptop ieftin:

Laptop Dell Inspiron 3552 Emag

Tags

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *