Tech news

In 2017 iPhone lanseaza un telefon nou de sticla

Apple iPhone lucreaza la un telefon din sticla care va fi lansat in 2017

Apple  lucreaza la un telefon smart cu carcasa de sticla si ecran superamoled ce va fi lansat in anul urmator 2017. IPhone se intoarce la vechiul iPhone 4 si 4s? Cei de la Apple au analizat piata si cererile clientilor si au observat ca marea majoritate considera ca iPhone 4 si 4s au fost printre cele mai bune telefoane pe care le-au avut si totodata au adus si vanzari record. Acum se pare ca Apple vrea sa mai guste o data din succesul anilor trecuti.

Apple iPhone 2017

iphone

Structura carcasei de rezistenta va fi tot de aluminiu dar nu va depasi mai mult de 40% din structura telefonului, restul fiind sticla si bineinteles componentele electronice. Colturile vor fi usor rotunjite ca la iPhone 6s, iar ecranul va fi de 5.8” conform zvonurilor. Predictiile au fost facute de catre Ming-Chi Kuo, un analist de la KGI Securities.
Si mie imi vine greu sa cred ca Apple face acest pas spre un ecran Amoled, dar precis si-au dat seama de ce arata asa de bine ecranul de la competitorul lor Samsung. Ecranul Amoled este extrem de eficient energetic, negrul de pe ecran practic nu consuma deloc energie si nu este singurul atu. O carcasa de sticla le asigura si flexibilitatea designului mult mai usor, putand fi curbat atat pe fata ecranului cat si pe spate.
Ming-Chi Kuo isi imagineaza ca nu va arata deloc ca un iPhone 4s si spera ca va fi facut din safir pentru o durabilitate si rezistenta marita, sper ca Apple au invatat din greselile trecutului unde toate iPhone-urile 4 si 4s daca erau scapate pe jos se crapau si pe fata si pe spate, si poate noul model o sa aiba si varianta de incarcare fara fir.
Exista si posibilitatea ca sa fie folosita tehnologia semiconductorilor transparenti si o sa avem cu adevarat impresia ca inoveaza din nou cei de la Apple.

Invitație pe canalul Youtube

Trecutul Apple iPhone

Uitandu-se la competitori, Apple observa tendinta de a folosi ambele suprafete de sticla la telefoane, Galaxy s6 si s7, Lenovo cu modelul lansat in 2014 s850 si Apple are deja experienta modelelor trecute din seria 4. Deci, pot teoretic sa scoata un telefon care sa le intreaca pe cele curente si concurente.
Multe nu se pot schimba la un telefon cu suprafetele integrale de sticla, dar magia va fi la ecran si poate o sticla transparenta si pe spate.

Teama de a nu dezamagi

Nu conteaza ce tehnologie folosesti la un telefon integral de sticla, exista intotdeauna riscul ca telefonul sa se crape mai usor fata de un telefon cu carcasa in spate din aliaj. Si asta e singura temere a celor de la Apple. Fanii companiei au declarat ca ar fi incantati de ideea unui nou telefon de sticla si poate chiar o sa acapareze si noi fani cu aceasta ocazie.
Voi ce credeti? O sa fie transparenta sticla sau nu?

Fiți deschiși la minte! Dar nu foarte deschiși ca s-ar putea sa v-o pierdeți.

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button