Despre site

Despre www.Flavius-Tech.ro

Flavius-Tech logo

Scopul acestui website este de a oferi consultanța gratuită cititorilor acestuia si pentru a vă face cunoscute ultimele știri din domeniul tehnologiei și nu numai.

De ce să fac cumpăraturi online și nu direct din magazin?

Răspunsul acestei intrebări este foarte simplu:

1. Timpul și energia pierdută colindând prin magazine sunt esențiale.

2. Accesul la informație asupra unui produs pe care îl vedem pe raft, mulți din noi dacă punem intrebări tehnice avansate despre produs către vânzător pur si simplu le punem în zadar.

3. Ușurința de a găsi și a personaliza tot ce dorim din produsele dorite.

De ce să apelez la Flavius-Tech.ro pentru a mă informa despre un anume produs din gama IT&C?

Fiecare om este liber să aleagă de unde își obține informația și recomandarea cum dorește de cuviință, dar o să menționez câteva diferențe intre Flavius-Tech.ro și alte blog-uri/site-uri:

1. Pe acest website nu o să vedeți excese de bannere/widget-uri/pop-up pentru reclame care să împânzească ecranul cititorilor;

2. Fie că vreți să aflați detalii tehnice complete asupra unui produs pe care vreți să îl cumparați, fie că vreți o recomandare pentru un sistem pc sau laptop am creeat o pagină dedicată unde         puteți cere un sfat aici… VREAU O RECOMANDARE

Cum puteți ajuta la menținerea site-ului?

Prin apăsarea butonului de share pentru facebook, și prin lăsarea unui comment dacă v-a plăcut articolul citit sau dacă ați achiziționat un sistem recomandat de Flavius-Tech.ro și sunteți mulțumiți.

Sloganul meu este:

Fiți deschiși la minte! Dar nu foarte deschiși ca s-ar putea sa v-o pierdeți.
Back to top button