Tech news

Philips a lansat noul bec LED

NOILE BECURI LED PHILIPS S-AU LANSAT

Philips  si-a lansat o noua gama de becuri cu lumina alba ambientala.

Nuantele becurilor led emit lumina cat mai aproape de lumina naturala si se pot programa dimineata sa isi regleze  intensitatea treptat pentru a ne ajuta sa ne trezim.

Emit o temperatura de culoare de la 2.200 Kelvin pana la 6500 K si pot fi ajustate cu ajutorul unui smartphone.

Invitație pe canalul Youtube

Iar seara isi reduc intensitatea luminii reci cu nuante albastre pentru a ne ajuta sa adormim.

philips hue

Philips au declarat ca sunt inca in stadiu incipient in dezvoltarea acestei tehnologii care ofera un spectru larg al emiterii luminii ce se poate regla in orice moment.

Lumina naturala

Becurile led au posibilitati nelimitate in comparatie cu un bec traditional incandescent pentru ca led-urile permit reglarea intensitatii si temperaturii culorilor dupa bunul plac si in functie de dispozitia in care ne aflam.

Un somn mai bun

Pentru ca avem organismul obisnuit ca la o anumita ora seara, sa ne vina somn, aceste becuri isi pot regla intensitate si temperatura cat mai natural posibil pentru a ne pregati organismul de somnul de peste noapte.

Dimineatza il programam cand vrem sa ne trezim iar acesta isi schimba intensitatea si culoarea treptat pentru a ne trezi usor.

Multe studii au afirmat ca o trezire brusca din somn ne afecteaza sanatatea si bine-dispozitia din timpul zilei.

Becul inteligent

Acest bec se poate controla printr-o aplicatie de pe android sau IOS, si vom putea sincroniza mai multe becuri simultan sau chiar putem gasi pe internet pre-setari gata facute si doar le descarcam pe telefon.

Prima tara in care au aparut a fost in Statele Unite si urmeaza a fi introduse si pe piata din Europa zilele astea.

Pretul inca nu este confirmat, pentru ca in Europa avem taxa VAT (taxa pe valoarea adaugata) spre deosebire de americani care nu au aceasta taxa. Eu ma astept sa fie undeva sub 100 de lei un bec de 10wats.

Set Philips HUE RGB 10W A60 E27

Fiți deschiși la minte! Dar nu foarte deschiși ca s-ar putea sa v-o pierdeți.

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button