Games news

Top cele mai populare jocuri

Topul celor mai jucate jocuri online

La nivel mondial multi veti fi surprinsi care sunt cele mai populare jocuri online, dar cand vine vorba de preferintele romanilor situatia se schimba  la 180 de grade pot sa zic.

Topurile facute de diferite website-uri sunt intotdeauna influentabile. Cert este ca http://store.steampowered.com/ este cea mai dezvoltata platforma pentru gaming din lume si reuseste sa adune majoritatea productiilor de gaming si pot sa spun 100% cu siguranta care sunt topurile pe steam. Alte website-uri si bloguri mondiale includ in topuri si jocurile care nu exista pe steam dar sunt extrem de populare in intreaga lume. Un singur lucru este evident si reiese din majoritatea topurilor vizitate de catre mine, League of Legends este liderul in materie de popularitate la nivel mondial. Este de departe cap de afis pe toate site-urile care se ocupa cu statistici si care fac sondaje.

 

TOP 5 CELE MAI JUCATE JOCURI PE STEAM IN 2016:

  1. DOTA 2 – pragul maxim 1.291.328 jucatori
  2. Counter-Strike: Global Offensive – 823.694 jucatori
  3. Fallout 4 – 471.955 jucatori
  4. Grand Theft Auto V – 360.761 jucatori
  5. Left 4 Dead 2 – 161.590 jucatori

TOP 5 CELE MAI POPULARE JOCURI WORLD WIDE:

 

  1. League of legends – in jur de 27 de milioane de jucatori in toata lumea
  2. World of Warcraft – peste 10 milioane de jucatori
  3. DOTA 2 – evident 1.291.328 de jucatori
  4. Counter-Strike: Global Offensive – cca 12 milioane de jucatori a fost pragul
  5. Diablo III – au avut record de vanzari cu peste 12 milioane de jocuri vandute

Cam asa arata topurile, dar cum am spus mai sus, fiecare companie are interes in a-si promova jocul pe diferite platforme asa ca rezultatele nu reflecta intotdeauna realitatea.

Vedeti si cateva preturi si tipuri de jocuri pentru PC si Console AICI.

Eu sper ca v-am dat cateva hinturi bune in caz ca nu stiti ce sa jucati, oricum in 2016 urmeaza sa apara cateva jocuri promitatoare si o sa va tin la curent. Va astept cu un comment mai jos.

Fiți deschiși la minte! Dar nu foarte deschiși ca s-ar putea sa v-o pierdeți.

 

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 23 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2020, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close