Recomandari Flavius-Tech

Ce microSD card de memorie să cumperi pentru GoPro Hero

Sfaturi achiziție carduri sd de memorie potrivite pentru camerele video sport

Haideți să vedem cum să alegeți corect un card de memorie pentru camerele de filmare de acțiune de la GoPro Hero, DJI și nu numai.

Nu demult, GoPro a lansat cea mai nouă linie de camere de acțiune: Hero 11 Black, care este încă populară și în 2023. Oferind diferite niveluri de performanță, camerele de filmat de acțiune au constituit un pas în favoarea brandului, readucându-l în funcție de lider pe piața camerelor de acțiune, după un an destul de dificil 2022, 2023 se anunță un an mult mai promițător pentru gopro. O serie de caracteristici noi, alături de puncte de prețuri competitive, au oferit GoPro doar ascensiunea de care aveau nevoie pentru a reveni.

Istoric

Camera emblematică și cea mai populară, Hero 7 Black, este îmbunătățită cu caracteristici noi, care nu sunt întâlnite la modelele anterioare. Flagship-ul oferă o actualizare a stabilizării imaginii, opțiunea de a captura video 4K la 120 de cadre pe secundă și elemente noi, cum ar fi live-streaming, timp. -modul de închidere și capacitatea de a partaja direct pe social media.

Devino membru Patreon

Celelalte două camere, Hero 8 Silver și White, nu sunt neapărat la fel de puternice ca Hero 8 Black, dar oferă funcții foarte apropiate de cele ale predecesorilor săi. Ecranul tactil funcționează în continuare pe partea din spate a fiecărei camere, dar micuțul ecran LCD din fața Hero 7 a fost eliminat. Camerele foto sunt alimentate de un procesor diferit și nu au capacitatea de mișcare super lentă (super slow motion).

Cum alegi corect un card de memorie gopro hero?

ce memory card să cumpăr în 2023

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu GoPro, este extrem de important să alegeți cardurile microSD corecte care să funcționeze bine cu camera voastră. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu toate microSD-urile de pe piață vor funcționa bine cu modelul tău GoPro. De exemplu, dacă micro sd cardul este prea lent, acesta poate duce la erori la înregistrarea video și poate determina ștergerea tuturor materialelor voastre filmate.

Există întotdeauna riscul ca, dacă cardul tău de memorie microSD nu corespunde cerințelor, să întâlniți mesaje de eroare sau pierderi de date. Ori de câte ori un GoPro se blochează sau îngheață, cel mai des întâlnită culpă este cardul de memorie MicroSD, sau cel puțin în majoritatea cazurilor.

Când vine vorba de camere de acțiune, clasa de viteză a unui card de memorie este foarte importantă. Viteza de scriere afectează într-adevăr performanța în modul video, întrucât la înregistrarea videoclipului, dispozitivul trebuie să salveze efectiv un flux constant de date mare. Acesta este exact ceea ce vă așteptați ca o cameră GoPro să facă în timp ce filmați videoclipuri la rezoluții mari. Prin urmare, GoPro a recomandat carduri microSD cu cel puțin o clasă de clasă 10 sau UHS-I pentru performanțele optime ale camerelor GoPro Hero 7.

Se încintă și se blochează camera gopro hero!

Poți să constați că filmarea nu este întreagă când transferi pe un laptop sau un pc desktop de pe cardul de memorie.

Cel mai probabil ai întâlnit probleme când filmezi cu camera de actiune gopro hero fie la rezoluție 4k, fie la o rată fps de 240 sau 120 fps/s.

Mai mult ca sigur te-ai zgârcit la cardul de memorie microSD și ai ales un card de stocare ieftin. Asta este cauza cea mai probabilă pentru care ai probleme.

Camerele GOPro au un bitrate foarte mare, asta se traduce prin captarea informațiilor (imaginilor) cu detalii mult mai multe față de restul camerelor de pe piață, de aceea gopro este cea mai bună cameră de pe piață.

Un bitrate mare înseamnă că va captura fișierele și informațiile video mult mai mari, o cameră gopro hero 8 black setată la rezoluție 4k și maximum de cadre pe secundă, poate atinge un nivel de bitrate de până la 100mb/sec.

Este enorm de mult!!!!

Pentru a susține o astfel de viteză de scriere, cardul de memorie trebuie să fie de TOP, altfel filmarea ta o să se blocheze în cel mai scurt timp.

Pentru a vă face viața un pic mai ușoară și pentru a vă asigura că GoPro funcționează la potențialul maxim, am făcut o listă scurtă a celor mai bune carduri de memorie pentru GoPro Hero 8.


Recomandare cel mai bun card de memorie gopro

Update: 24.martie.2023

Am făcut un Top 7 cele mai bune carduri de memorie microsd pentru camerele de acțiune Go PRO Hero

#1 Card memorie 128GB Lexar®

Un card de memorie nu foarte popular, dar excelent

micrsd card memorie pentru dji si gopro hero 2023

Cele mai bune caracteristici:
 • Adaptor SD
 • UHS-I

Am observat tendința la multă lume să caute cele mai bune microsd carduri la branduri cu renume: gen Samsung, Kingston, Sony, etc. Însă se găsesc și branduri care oarecum sunt uitate și au o reputație veche în domeniu, ca în cazul de față, Lexar este o companie care produce dispozitive de stocare foarte fiabile și de calitate superioară, iar prețurile sunt de multe ori sub prețul competiției.

Ce performanțe atinge acest sd card de memorie pentru GoPro și Dji Action camera?

 • Viteză la citire: 160MB/sec
 • Viteză la scriere: 120MB/sec

Este unul dintre cele mai ieftine și performante carduri de memorie potrivit pentru camerele de acțiune GoPro Hero, dar și pentru celelalte branduri: DJI action Camera, Eken, Akaso etc.

Păreri PRO:
 • ieftin
 • are viteze mari la scriere
 • conține și adaptor SD
 • este de 128GB
Păreri CONTRA:
 • nimic

#2 Card de memorie gopro Lexar 512GB High-Performance

Un card de care puțini știu

microsd card de memorie gopro 2023

Cele mai bune caracteristici:
 • 120MB – scriere
 • 160MB – citire
 • UHS-I

Un card de memorie pentru gopro de care puțini au auzit, însă este un memory card cu viteze stabile de citire și scriere. Este unul dintre cele mai bune rapoarte preț/cantitate/performanțe la acest model de memorie microsd.

Este potrivit atât pentru gopro hero 10, dar și pentru noile camere de acțiune DJI Action 3.

Păreri PRO:
 • viteze de scriere mari
 • stabil
 • raport preț/performanțe/capacitate bun
Păreri CONTRA:
 • nimic

#3 Samsung EVO Select microSDXC

Un sdcard la ofertă bun pentru gopro hero 10 și 11

sfat achizitie sdcard pentru gopro hero 11

Cele mai bune caracteristici:
 • Clasa 10
 • Adaptor SD inclus
 • UHS 1 (U3)

Un card de memorie, care la momentul când scriu acest articol este cu ofertă foarte bună, de 200 RON.

Este bun atât pentru GoPro Hero 8, dar și pentru GoPro Hero 9. 128GB sunt suficienți pentru 1 oră de captură cu maxim de bitrate sau setări maxime (4K).

Cardurile Samsung sunt construite pentru anduranță și au o rezistență foarte bună la factori externi: frig, apă, praf, șocuri mecanice etc.

Vitezele de citire scriere sunt suficient de mari pentru a filma cu orice tip de setări făcute la cameră.

Nu pot să spun că este cel mai bun card de memorie pentru gopro de pe piață, dar are unul dintre cele mai bune rapoarte preț/performanțe/fiabilitate, dacă este la ofertă.

Puteți alege variantele 32/64/128/256/512 GB, fiecare crește la preț în funcție de capacitate.

Păreri PRO:
 • viteză scriere 90MB/sec
 • potrivită pentru gopro 8 și 9
 • nu are întreruperi la filmări 4k
Păreri CONTRA:
 • nimic

#4 Card de memorie Sandisk

Iată cel mai bun card de memorie GoPro la raportul calitate-preț-performanță

recomandare cele mai bune carduri gopro hero

Cele mai bune caracteristici:
 • Standard UHS-I
 • Rata de transfer la citire: 190 MB/s
 • Rata de transfer la scriere: 90 MB/s

Uite un model microsd card de memorie foarte bun pentru camerele gopro hero. Oferă cel mai bun raport calitate-preț-performanță pentru modelele noi de camere de acțiune de la Go PRO.

Linia SanDisk Extreme este o alegere excelentă pentru utilizarea în oricare dintre ultimele modele de camere GoPro Hero. Acest card a fost recomandat oficial de GoPro în Ghidul GoPro.

Proiectat special pentru camerele de acțiune, viteze de citire și scriere ultra-rapide de până la 160 MB / s și 90 MB / s, înseamnă că puteți profita la maximum de abilitățile dispozitivului.

Nu vă zgârciți să alegeți carduri de memorie mai ieftine de atât, că o să aveți probleme și o să vă facă viață grea.

Iată și modelul de 256 GB recomandat pentru 2023: MicroSD Sandisk 256GB

Descriere

Card de memorie Sandisk microSDXC Extreme, 128 GB, UHS-I, V30, 160 MB/s, A2, Action camera

 • Performanta si descarcari mai rapide

Avand o viteza de citire de pana la 160 MB/s, aceast card dezlantuie potentialul complet de fotografiere.

Capacitate pentru fotografii si filme de inalta rezolutie
Cu capacitati de pana la 128 GB, SanDisk Extreme Micro SD ofera spatiu suficient pentru a memora mii de fotografii de inalta rezolutie. Cardul poate gazdui formate de imagine de mare volum, cum ar fi RAW si JPEG, fara a ramane fara spatiu cat si pentru filmele Full HD.

 • Inregistrari video UltraHD perfecte

Cu clasa 10 si UHS Speed Class 3 (U3) ratinguri pentru inregistrarile video, veti fi pregatit pentru a captura imagini 4K Ultra HD si completa 1080p, care necesita mai multa performanta fata de cardurile obisnuiti.

 • Design durabil

Proiectat și testat pentru a rezista celor mai dure condiții, capacitățile de cardurilor 16 – 128 GB sunt rezistent la apa, socuri, si raze X.

Păreri PRO:
 • ideal pentru toate modelele de camere gopro hero
 • viteze mari de scriere/citire
 • preț decent
Păreri CONTRA:
 • nimic

#5 Card de memorie pentru GoPro PNY Elite Performance

Un card de memorie de buget pentru gopro hero 9

card de memorie pny pentru filmare 4k gopro hero 10 2023

Cele mai bune caracteristici:
 • Clasa 10 UHS-1
 • Suportă filmări 4K
 • Rezistent la apă/șoc/temperaturi

O soluție de card de memorie pentru filmare UHD de buget ieftin. Vitezele ar trebui să atingă 100MB/sec, dar în realitate aceste viteze nu sunt aproape niciodată atinse și este valabil și pentru ceilalți producători.

Este un memory card care începe să fie utilizat din ce în ce mai mult de către posesorii de GoPro hero 8 și 9, dar nu se limitează doar la Gopro-uri, acesta se poate folosi și pe smartphone-uri sau alte device-uri de stocare de date.

Păreri PRO:
 • viteze maxime de până la 100MB/sec
 • are și adaptorul SD inclus
Păreri CONTRA:
 • nu atinge vitezele maxime specificate
 • preț cam mare

#6 Card de memorie Silicon Power Superior Pro microSDXC

Recomandare card de memorie gopro ieftin

microsdxc de memorie ieftin

Cele mai bune caracteristici:
 • 100MB/secundă citire
 • 80MB/secundă scriere

Da, este cel mai ieftin model de card de memorie pentru camerele gopro. Dar, le recomand doar ca o ultimă soluție dacă ai un buget restrâns. Există riscul să se blocheze filmarea, mai ales dacă sunt condiții de căldură mare când filmezi. Mai recomandabil pentru camerele GOPRO Hero Silver/white.

Sfatul meu este să îl țineți ca rezervă, să nu folosiți acest card de memorie gopro ca fiind cel mai bun sau principal.

Păreri PRO:
 • preț ieftin
 • viteze de scriere/citire decente
Păreri CONTRA:
 • riscul să se blocheze filmarea la un moment dat

#7 Card de memorie gopro Kingston 256GB

Iată și un modele de card de memorie pentru GoPro Hero de 256 GB

microsd cards de memorie pentru go pro hero black 2023

Cele mai bune caracteristici:
 • Vine cu adaptor
 • Viteze de scriere 85MB/s
 • Viteze de citire 100MB/s

Un model de card potrivit pentru toate modelele de camere de acțiune de la GoPro Hero, însă nu pot să garantez că va fi potrivit și pentru viitoarele modele care vor fi lansate în 2022-2023 de la GoPro. Raportul preț-performanță este foarte bun.

Sigur, nu este cel mai bun card de memorie pentru GoPro Hero 11 Black , dar este unul dintre cele mai bun microsd carduri din acest articol.

Păreri PRO:
 • viteză scriere bună
 • poate filma 4k la 120 fps
 • fiabil
Păreri CONTRA:
 • nimic

Cel mai bun card de memorie pentru gopro

Raport preț-performanță - 9.8
Fiabilitate - 9.6
Capacitate stocare - 10

9.8

Scor obținut

Kingston câștigă titlul acestui articol pentru cel mai bun memory card de memorie pentru camerele de acțiune de la GoPro Hero.

User Rating: 4.43 ( 2 votes)

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button