Recomandari Flavius-Tech

Cum sa alegi cel mai bun micro sd card de memorie pentru GoPro

Recomandare sd carduri de memorie pentru camera video sport hero gopro

Cum să alegeți corect un card de memorie pentru camerele de filmare de acțiune de la GoPro Hero!

Recent, în 2019-2020, GoPro a lansat cea mai nouă linie de camere de acțiune: Hero 8 Black, Hero 8 Silver și Hero 8 White. Oferind diferite niveluri de performanță, camerele de luat vederi de acțiune au constituit un pas în favoarea brandului, readucându-le în funcție de lider pe piața camerelor de acțiune, după un an destul de dificil 2019, 2020 se anunță un an mult mai promițător pentru gopro. O serie de caracteristici noi, alături de puncte de prețuri competitive, au oferit GoPro doar ascensiunea de care aveau nevoie pentru a reveni.

Camera emblematică și cea mai populară, Hero 7 Black, este îmbunătățită cu caracteristici noi, care nu sunt întâlnite la modelele anterioare. Flagship-ul oferă o actualizare a stabilizării imaginii, opțiunea de a captura video 4K la 120 de cadre pe secundă și elemente noi, cum ar fi live-streaming, timp. -modul de închidere și capacitatea de a partaja direct pe social media.

Celelalte două camere, Hero 8 Silver și White, nu sunt neapărat la fel de puternice ca Hero 8 Black, dar oferă funcții foarte apropiate de cele ale predecesorilor săi. Ecranul tactil funcționează în continuare pe partea din spate a fiecărei camere, dar micuțul ecran LCD din fața Hero 7 a fost eliminat. Camerele foto sunt alimentate de un procesor diferit și nu au capacitatea de mișcare super lentă (super slow motion).

Cum alegi corect un card de memorie gopro hero?

ce card memory gopro să cumpăr ăn 2020

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu GoPro, este extrem de important să alegeți cardurile microSD corecte care să funcționeze bine cu camera voastră. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu toate microSD-urile de pe piață vor funcționa bine cu modelul tău GoPro. De exemplu, dacă cardul este prea lent, acesta poate duce la erori la înregistrarea video și poate determina ștergerea tuturor materialelor voastre filmate.

Există întotdeauna riscul ca, dacă cardul tău de memorie microSD nu corespunde cerințelor, să întâlniți mesaje de eroare sau pierderi de date. Ori de câte ori un GoPro se blochează sau îngheață, acesta este de obicei întotdeauna jos pe cardul care este utilizat.

Când vine vorba de camere de acțiune, clasa de viteză a unui card de memorie este foarte importantă. Viteza de scriere afectează într-adevăr performanța în modul video, întrucât la înregistrarea videoclipului, dispozitivul trebuie să salveze efectiv un flux constant de date mare. Acesta este exact ceea ce vă așteptați ca o cameră GoPro să facă în timp ce filmați videoclipuri la rezoluții mari. Prin urmare, GoPro a recomandat carduri microSD cu cel puțin o clasă de clasă 10 sau UHS-I pentru performanțele optime ale camerelor GoPro Hero 7.

Se încintă și se blochează camera gopro hero!

Poți să constați că filmarea nu este întreagă când transferi pe un laptop sau un pc desktop de pe cardul de memorie.

Cel mai probabil ai întâlnit probleme când filmezi cu camera de actiune gopro hero fie la rezoluție 4k, fie la o rată fps de 240 sau 120 fps/s.

Mai mult ca sigur te-ai zgârcit la cardul de memorie microSD și ai ales un card de stocare ieftin. Asta este cauza cea mai probabilă pentru care ai probleme.

Camerele GOPro au un bitrate foarte mare, asta se traduce prin captarea informațiilor (imaginilor) cu detalii mult mai multe față de restul camerelor de pe piață, de aceea gopro este cea mai bună cameră de pe piață.

Un bitrate mare înseamnă că va captura fișierele și informațiile video mult mai mari, o cameră gopro hero 8 black setată la rezoluție 4k și maximum de cadre pe secundă, poate atinge un nivel de bitrate de până la 100mb/sec.

Este enorm de mult!!!!

Pentru a susține o astfel de viteză de scriere, cardul de memorie trebuie să fie de TOP, altfel filmarea ta o să se blocheze în cel mai scurt timp.

Pentru a vă face viața un pic mai ușoară și pentru a vă asigura că GoPro funcționează la potențialul maxim, am făcut o listă scurtă a celor mai bune carduri de memorie pentru GoPro Hero 8.


Recomandare cel mai bun card de memorie gopro

Fac un top 3 cele mai bune carduri de memorie microsd card pentru camerele de acțiune Go PRO Hero

Card de memorie Sandisk

Iată cel mai bun card de memorie GoPro la raportul calitate-preț-performanță

recomandare cele mai bune carduri gopro hero

Cele mai bune caracteristici:
 • Standard UHS-I
 • Rata de transfer la citire: 160 MB/s
 • Rata de transfer la scriere: 90 MB/s

 

Uite un model microsd card de memorie foarte bun pentru camerele gopro hero. Oferă cel mai bun raport calitate-preț-performanță pentru modelele noi de camere de acțiune de la Go PRO.

Linia SanDisk Extreme este o alegere excelentă pentru utilizarea în oricare dintre ultimele modele de camere GoPro Hero. Acest card a fost recomandat oficial de GoPro în Ghidul GoPro.

Proiectat special pentru camerele de acțiune, viteze de citire și scriere ultra-rapide de până la 160 MB / s și 90 MB / s, înseamnă că puteți profita la maximum de abilitățile dispozitivului.

Nu vă zgârciți să alegeți carduri de memorie mai ieftine de atât, că o să aveți probleme și o să vă facă viață grea.

Iată și modelul de 256 GB recomandat pentru 2020: MicroSD Sandisk 256GB

Descriere

Card de memorie Sandisk microSDXC Extreme, 128 GB, UHS-I, V30, 160 MB/s, A2, Action camera

 • Performanta si descarcari mai rapide

Avand o viteza de citire de pana la 160 MB/s, aceast card dezlantuie potentialul complet de fotografiere.

Capacitate pentru fotografii si filme de inalta rezolutie
Cu capacitati de pana la 128 GB, SanDisk Extreme Micro SD ofera spatiu suficient pentru a memora mii de fotografii de inalta rezolutie. Cardul poate gazdui formate de imagine de mare volum, cum ar fi RAW si JPEG, fara a ramane fara spatiu cat si pentru filmele Full HD.

 • Inregistrari video UltraHD perfecte

Cu clasa 10 si UHS Speed Class 3 (U3) ratinguri pentru inregistrarile video, veti fi pregatit pentru a captura imagini 4K Ultra HD si completa 1080p, care necesita mai multa performanta fata de cardurile obisnuiti.

 • Design durabil

Proiectat și testat pentru a rezista celor mai dure condiții, capacitățile de cardurilor 16 – 128 GB sunt rezistent la apa, socuri, si raze X.

Păreri PRO:
 • ideal pentru toate modelele de camere gopro hero
 • viteze mari de scriere/citire
 • preț decent
Păreri CONTRA:
 • nimic

 


Card de memorie Silicon Power Superior Pro microSDXC

Recomandare card de memorie gopro ieftin

recomandare card de memorie gopro hero ieftin

Cele mai bune caracteristici:
 • 100MB/secundă citire
 • 80MB/secundă scriere

 

Da, este cel mai ieftin model de card de memorie pentru camerele gopro. Dar, le recomand doar ca o ultimă soluție dacă ai un buget restrâns. Există riscul să se blocheze filmarea, mai ales dacă sunt condiții de căldură mare când filmezi. Mai recomandabil pentru camerele GOPRO Hero Silver/white.

Sfatul meu este să îl țineți ca rezervă, să nu folosiți acest card de memorie gopro ca fiind cel mai bun sau principal.

Păreri PRO:
 • preț ieftin
 • viteze de scriere/citire decente
Păreri CONTRA:
 • riscul să se blocheze filmarea la un moment dat

Card de memorie gopro Kingston 256GB

Iată și un modele de card de memorie pentru GoPro Hero de 256 GB

microsd cards de memorie pentru go pro hero black 2020

Cele mai bune caracteristici:
 • Vine cu adaptor
 • Viteze de scriere 80MB/s
 • Viteze de citire 100MB/s

 

Un model de card potrivit pentru toate modelele de camere de acțiune de la GoPro Hero, însă nu pot să garantez că va fi potrivit și pentru viitoarele modele care vor fi lansate în 2020-2021 de la GoPro. Raportul preț-performanță este foarte bun. Sigur, nu este cel mai bun card de memorie pentru GoPro Hero 8 Black , dar este unul dintre cele mai bun microsd carduri din acest articol.

Păreri PRO:
 • viteză scriere bună
 • poate filma 4k la 120 fps
 • fiabil
Păreri CONTRA:
 • nimic

Cel mai bun card de memorie pentru gopro

Raport preț-performanță - 9.8
Fiabilitate - 9.6
Capacitate stocare - 10

9.8

Scor obținut

Kingston câștigă titlul acestui articol pentru cel mai bun memory card de memorie pentru camerele de acțiune de la GoPro.

User Rating: 4.43 ( 2 votes)

 

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2021, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button