Recomandare Desktop PC

O configurație PC Desktop ieftin 2019

Recomandare sistem pentru pc desktop

O configuratie de calculator desktop cu consum mai mic decat un bec incandescent. Asta mi-am propus pentru astazi sa configurez. O sa fie un pc foarte fiabil, silentios, consum foarte mic de energie, excelent pentru orice birou dintr-un sediu de firma sau unitati de invatamant. Performantele sistemului va vor depasi asteptarile.

Bugetul alocat este de circa 1800 Ron.

configuratie desktop pc - buget 1800 ron

Prioritatea in aceste circumstante este fiabilitatea si performanta in multitasking.

Configuratia va fi bazata pe spatiu de stocare ssd deci, nu acopera un sistem care sa contina baze de date cu continut video dar, se poate achizitiona si un hdd pentru stocare mai mare.

Sistemul va lucra fara placa video externa, dar asta nu inseamna ca va fi slab la capitolul procesare grafica. Generatie KabyLake impreuna cu procesorul grafic incorporat intel HD 630 este arhisuficient pentru un PC de tip office.

Un desktop pc cu consum mai mic decat un bec incandescent.

Procesorul contine tehnologia hyperthreading care suporta multi-tasking si navigare fara compromisuri. Veti putea deschide zeci de pagini de internet, office, excel, word s.a.m.d, fara a simti ca merge incet calculatorul.

Memoriile RAM, capacitate de 8GB DDR4, tactate la o frecventa de 2133 Mhz lucraza la un voltaj de numai 1.2v, asta se traduce prin consum necesar de energie redus, caldura disipata foarte mica.

Carcasa poate avea doar un singur ventilator pornit sau chiar si acela va putea fi oprit daca ne deranjeaza zgomotul. Sursa de asemeni, daca gaseam un sirtec de 300 de watts era de ajuns. Insa nu se mai fabrica astfel de surse decât pentru servere.

CONFIGURATIE DESKTOP PC PENTRU BUGETUL DE 1800 LEI :

Update: 30.noiembrie.2019

Din pacate toate preturile au urcat si pot da vina pe Black Friday, numai in Romania poți vedea asta, sa urce preturile nejustificat la produse ca să pară reducerile cât mai mari de black friday. Recomand cumpărarea produselor de Black friday sau după.

Bineinteles, aceasta configuratie desktop pc nu are inclus  in pret asamblarea. Dar, este foarte usor de facut de oricine are mici cunostinte de it. Windows-ul poate fi instalat de pe un stick usb sau de pe dvd.

Flavius-tech.ro va așteptă cu comentarii mai jos dacă aveți ceva de modificat în configurație. Sau puteți vedea și o configurație de 2000 ron AICI

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 23 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2020, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close