Tech news

Apple lanseaza un nou iphone 7!

Apple au lansat un mesaj criptat

Cei de la apple au invitat multi jurnalisti media pe 21 martie la Cupertino-California pentru o noua lansare. Mesajul suna asa „Let us loop you in.”

Speculatiile sunt legate de un nou telefon de 4 inch diagonala numit „IPHONE SE” si un iPad Air de 9.7 inch.

Evenimentul a fost programat pentru 21  martie conform relatarilor din presa americana.

Invitație pe canalul Youtube

Coincidenta a fost programat exact cu o zi inainte sa afle sentinta din procesul Apple cu F.B.I legat de securitatea informatiei.

Apple iPhone se

Asteptarile sunt mari

Noul telefon se speculeaza ca va fi cu ecran mic pentru a reusi sa scoata un smartphone accesibil si ca pret. Designul nu va fi spectaculos dar vor fi mici schimbari. Specificatiile tehnice vor fi similare cu cele de la iPhone 6s.

Este posibil sa se lanseze si o noua versiune de software iOS 9.3.

Fiind un telefon cu ecran mic, este de asteptat ca autonomia sa fie mult mai buna decat predecesoarele telefoane care au primit numai bile negre din cauza autonomiei bateriei.

Alte speculatii

Ecranul s-ar putea sa fie usor curbat si este de asteptat sa vina la pachet cu o camera in spate de 8 Megapixeli, iar camera frontala de numai 1.2 Megapixeli.

Iphone SE s-ar putea bucura si de caracteristica LIVE Photos de la modelul 6s si cel mai probabil nu va include si tehnologia 3D Touch cu ecran senzitiv-presiune ca la modelul 6s.

Eu personal cred ca va avea succes un astfel de telefon, personal mi se pare exagerat unde s-au ajuns cu dimensiunile telefoanelor si cred ca un nou trend pe care incearca Apple sa il dea consumatorilor este binevenit.

Deja un telefon de 5.7 inch sa il tii la ureche mie imi pare ca este putin caraghios.

Sunt curios sa vad modelul, voi ce ziceti?

Fiți deschiși la minte! Dar nu foarte deschiși ca s-ar putea sa v-o pierdeți.

Update 14.mai.2016:

Se pare ca informatiile au fost adevarate in proportie de 100% inainte de lansare.

Telefonul este deja in stocuri: Telefon mobil Apple iPhone SE

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button