Masini Electrice

BMW i3 primește un pachet nou de baterii

Modelul i3 de la Bmw primeste o baterie mai mare

In vara acestui an cei de la BMW isi modifica linia de productie a modelului bmw i3, principala schimbare vine de la pachetul de baterii lithium care vor imbunatatii distanta parcursa la un „plin” de incarcare. Aceste declaratii au fost facute de un oficial al companiei BMW la salonul de la Detroit.

Autonomie bmw i3

El a mai declarat ca vor imbunatati performanta bateriilor actuale cu  50%, ceeea ce inseamna ca in teorie va putea circula circa 200 km cu o incarcare. In prezent autonomia este de 130 km.

Este de asteptat ca in anul 2017 sa iasa de pe linia de productie si primul model catre clienti.

Invitație pe canalul Youtube

Acestea vor folosi celule de 94 Amperi de la Samsung, si vor sa tina pasul cu Nissan Leaf care deja au o autonomie de 250 km.

Bmw i3 - O noua baterie

Bmw incepe sa realizeze importanta masinilor electrice pe plan mondial si asta se reflecta si in vanzarile pe care le-au avut cu modelul i3, acestea au crescut in 2015 cu 50% fata de anul precedent din 2014. Aceste vanzari le-au depasit asteptarile si vor trebui sa mareasca productia pentru a suplini aceste cresteri. In 2014 se vandusera cca. 16.000 de masini urmand ca anul trecut sa depaseasca putin peste 24.000 de modele vandute.

Este foarte putin comparativ cu modelele pe combustibil fosil, iar asta ii pune pe ganduri pe cei de la BMW si realizeaza ca este loc de o crestere mare in cererea clientilor.

Modelul bmw i3 concureaza pe piata cu modelul Nissan Leaf , dar se uita cu un ochi si la modelul Tesla III care va fi facuta public undeva la sfarsitul lunii acesteia si care va intra in competitie pentru acest segment de pret.

Voi ce credeti? Este de ajuns 250 km pentru o masina electrica pentru Romania?

Fiți deschiși la minte! Dar nu foarte deschiși ca s-ar putea sa v-o pierdeți.

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button