Sanatate

Ce solutii dezinfectante impotriva coronavirus să cumpăr

Recomandare soluție de dezinfectare ideală pentru coronavirus

Foarte multă lume se înghesuie să cumpere cele mai bune masti antigripa pentru Coronavirus, însă cele mai bune solutii dezinfectante pot fi mai eficiente decât măștile chirurgicale anti-gripa. Eficienta mastilor de protectie chirurgicale poate scădea drastic dacă nu este purtată corect, iar soluțiile de dezinfectare au o eficiență extrem de mare dacă este folosită ori de câte ori este necesar. Deci, igienizarea este temelia prevențiilor, o igienizare deasă vă poate feri de orice contaminări transmise pe cale aeriană.

Cei de la Organizația Mondială a Sănătății au recomandat o igienizare atât a spațiilor unde locuiți cât și spălatul pe mâini ori de câte ori intri în contact cu obiecte sau persoane externe.

Ce solutii dezinfectante să cumperi?

În primul rând, cred că nu este o soluție de dezinfectare miraculoasă mai specială. Însă, sunt 2 metode de abordare:

Invitație pe canalul Youtube
  1. Solutii dezinfectante pentru locuințe/spații
  2. Solutii dezinfectante pentru igiena personală (pentru mâini)

Soluțiile dezinfectante sunt, de regulă, pe bază de alcool. Este bineștiut că alcoolul omoară bacteriile/virusurile instantaneu, inclusiv virusul de tip Coronavirus (sau Covid-19).

Ajută gelurile dezinfectante pentru mâini la ceva?

Când vine vorba de igienizarea mâinilor, cunoaștem 2 tipuri de utilizatori. Unul îl vedem la persoanele ”ciudate” care umblă cu bidonașul de gel dezinfectant în rucsac/buzunar, iar celălalt tip de utilizare mai des întâlnit este la spitale (folosite foarte des de cadrele medicale).

Indiferent în ce categorie vrei să fii, ideal este să păstrăm o igienizare adecvată pentru a scădea șansele să fim infectați cu orice tip de virusuri, inclusiv de gripa actuală coronavirus.

Cum să folosești solutii dezinfectante pentru mâini?

Pentru o eficiență maximă este obligatoriu ca toată suprafața mâinilor să fie acoperită cu soluția de dezinfectare, fie gel antibacterian sau orice alt tip de solutie de dezinfectare. După ce ai pus în palme gelul, freacă-ți mâinile, inclusiv încheieturile mâinilor timp de minim 20 de secunde, apoi așteaptă ca soluția dezinfectantă să se usuce complet. Ideal apoi este să aveți și o cremă hidratantă pentru a vă proteja pielea după ce a fost dezinfectată.

Recomandare solutii dezinfectante


Pachet 12x alcool sanitar

recomandare solutii de dezinfectare coronavirus

Nimic nu este mai simplu decât să cumperi alcool sanitar. Este cel mai bun, simplu și eficient mod de a dezinfecta obiecte externe. Acest kit vine împreună cu dischete de curățare, mănuși de protecție și botoși de unică folosință pentru picioare. Panica creată de coronavirus este uriașă, mă aștept ca și aceste produse să fie epuizate din stoc precum stocurile de masti antigripa chirurgicale.

Vezi prețul actual

Poate ești interesat de întreaga gamă de soluții de consumabile sanitare: Consumabile sanitare – click aici

Gel antibacterian de dezinfectare mâini

cel mai bun gel antigripa

Un gel care încă are un preț normal, chiar și în isteria virusului gripal CoronaVirus. Este una dintre cele mai rapide și bune soluții rapide de dezinfectare. Aplicați gelul pe mâini pe toată suprafața frecându-vă mâinile pentru 30 de secunde. Se poate folosi și de copii dar bineînțeles doar pe mâini și cu acordul părinților pentru a-i îndruma cum să-l folosească în mod corect.

Vezi prețul și stocul actual

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button