Recomandari Flavius-Tech

Cel mai ieftin mouse de gaming pe 2022

TOP cele mai bune mouse-uri de jocuri ieftine

Mi-au trecut multe mouse-uri prin mâini, însă niciodată nu am dat șanse pentru unul care să fie cel mai ieftin mouse de gaming avut vreodată. Am făcut un TOP mouse de jocuri în trecut AICI, însă de data aceasta vreau să mă focalizez pe bugetele mici. Am cumpărat unul dintre cele mai ieftine mouse-uri de gaming, să văd cât mă o să mă țină.

Din moment ce mouse-ul de la birou este cel mai des folosit, am decis să-l folosesc pe acesta în locul favoritului meu de la Logitech MX Master. O să-mi fie dificil să folosesc acest mouse ieftin fără funcția de infinite scroll, dar ce nu fac eu pentru știință și experiență în de-ale tech-ului.

Să vedem mouse-ul în cauză.


Prezentare + ambalaj cel mai ieftin mouse de gaming

ambalaj + prezentare mouse de jocuri ieftincel mai ieftin mouse pentru jocurimouse pentru gaming 2021 sfat achizitie cele mai ieftine mouse-uri de gaming

Simplu,

Nu?!

Ambalajul tipic al unui mouse de buget pentru gaming. Fără manuale de instalare, fără bătăi de cap, până la urmă este mult mai eficient așa, nu ne ajută cu nimic ambalajele produselor Tech.

Tracer, un brand mic?

Nu chiar!

Este un brand axat pe accesorii de echipamente IT, cu precădere pentru nișa de gaming, dar și accesorii diverse. Dacă ne-am lua după imaginile de pe cutie, i-aș da nota 10 pentru fotografiile cu mouse, editate excelent.

Câteva specificații pentru un mouse ieftin pentru jocuri

Are 4  moduri de DPI presetate și buton dedicat pentru schimbarea lor:

 1. 800 dpi
 2. 1200 dpi
 3. 1600 dpi
 4. 2400 dpi

Are iluminare rgb plăcută, dar nu este la fel de puternică precum o arată imaginea pe cutie.

6 Butoane, inclusiv cele ale rotiței de scroll  (stânga,dreapta + push). Și bineînțeles că este usb și cablu cu sleeving și feromagnet pe fir.

Design + first look

Nuanțele de culori se schimbă singure, de tip rainbow, nu știu cum am reușit să fac toate fotografiile când era albastru.

Iată și o fotografie cu becurile stinse în cameră:

Din păcate pe imaginile date de producător apare că și scrollul este iluminat, dar în realitate nu este iluminată rotița de scroll. Acele fotografii se vede că sunt prelucrate/editate în photoshop. Nici lumina nu este atât de puternică, pentru mine personal este un plus, că nu-mi distrage atenția prea tare.

mouse ieftin 2021

Utilizare  + prima impresie

â

Cablul iasă de undeva din stânga mouseului, iar butoanele laterale sunt suficient de mari, însă pentru ce cu mâini mari o să li se pară puțin prea în spate așezate.

Materialul de construcție îl dă de gol ca fiind un mouse ieftin, întregul mouse este din plastic ieftin, inclusiv suportul de degete, care nu este cauciucat.

Mouse-ul poate fi folosit și de persoane stângace, dar butoanele laterale sunt poziționate spre stânga și sunt greu de apăsat de stângaci.

Senzorul nu a dat rateuri până acum, deja îl folosesc de 24 ore, o să vă țin la curent în momentul când se va strica.

Despre clickuri la cel mai ieftin mouse de gaming!

Click-urile/switch-urile necesită o presiune prea mare de apăsare pentru activare, foarte dificil de lucrat cu el la editări video/foto și sunt puțin zgomotoase. Au un switch-travel mare și în combinația cu puterea de apăsare necesară poate să-l facă un mouse greu de folosit în gaming, dar s-ar putea cu timpul ca plasticul butonului să devină mai maleabile și mai ușor de apăsat.

Greutatea este de circa 125g cu fir și cam 100g fără fir. Scrollul este bun, dar dintr-un plastic ieftin și puțin zgomotos, dar feedback-ul rotiței este bun, la fel și clickul, inclusiv mișcarea laterală.

Prezentare video mouse de gaming 2022


Cel mai ieftin Mouse de gaming Tracer Battle Heroes Gunner

Un ieftin mouse pentru gaming ieftin pentru 2021

recomandare cel mai ieftin mouse de gaming

Cele mai bune caracteristici:
 • RGB
 • DPI reglabil

Un mouse ieftin aflat în teste, deocamdată are bile albe și negre, vă voi ține la curent în momentul în care se vor strica clickurile.

Păreri PRO:
 • este iluminat rgb
 • cablu cu sleeve și feromagnet
 • senzorul are precizie bună
 • ieftin
Păreri CONTRA:
 • necesită presiune mare la click
 • material de calitate inferioară
 • ergonomie slabă pentru cei cu mâini mari

Cel mai ieftin mouse de gaming pentru 2021

Precizie senzor - 9.6
Preț - 10
Calitate materiale - 8
Feedback clickuri - 8.8
Ergonomie - 8.4

9

Scor obținut

Tracer, deocamdată rămâne la stadiul recomandat pentru cele mai ieftine opțiuni de mouse-uri de gaming, atât timp cât nu se strică prea repede.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Update 17.iunie.2022

Încă funcționează bine, însă dificultatea de a apăsa clickurile(butoanele) este la fel de greoaie, a început să dea ratee la „long click press” . Sincer, nu m-aș fi așteptat să reziste atât, dar trebuie să mărturisesc că și timpul meu de petrecut în gaming a fost sever afectat, așa că nu l-am uzat atât de tare precum câțiva dintre cititorii blogului. Este un mouse de gaming ieftin pe care-l pot recomanda cu încredere celor care au bugete limitate.

 

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2023, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button