Tutoriale

Cum schimbi temele in windows 7?

Teme windows ascunse in Windows 7, cum gasesti?

Un scurt tutorial legat de schimbarea temelor de Windows , multi nu stiu ca sunt teme instalate dar cu acces doar prin instalare in windows 7.  Temele sunt internationale si o sa gasim din mai multe regiuni continentale cu peisaje din locatiile respective. Fiecare varianta de Windows le are deja implementate, trebuie doar gasite.

Iata si cum putem sa le gasim si sa le activam intr-o metoda foarte simpla:

cum schimbi temele - windows 7

Invitație pe canalul Youtube

Metoda simpla de schimbarea temei in windows

  1. activati tasta sau butonul de start menu
  2. scrieti in casuta search comanda C:\Windows\Globalization\MCT ,iar daca aveti Windows pe alta partitie schimbati litera c:\ cu litera partitiei pe care aveti instalat sistemul de operare Windows
  3. o sa gasiti cateva foldere care reprezinta temele pe regiuni exemplu „MCT-CA (Canada), MCT-US (United States) s.a.m.d
  4. deschideti folderul respectiv care il alegeti si inauntru deschideti folderul Theme si activati tema prin dublu click.

Ca sa reveniti la tema anterioara presetata de windows, dati click dreapta pe desktop si apasati Personalize (personalizare) si o sa gasiti toate temele pre-instalate.

Fiți deschiși la minte! Dar nu foarte deschiși ca s-ar putea sa v-o pierdeți.

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button