
Cele mai bune alegeri legate de o baterie externa sunt importante pentru a-ți ține gadgeturile încărcate și funcționale. Cu cât tehnologia evoluează mai mult și devine mai bună, cu atât energia pe care o consumă devine din ce în ce mai importantă și limitează utilitatea gadgeturilor. Majoritatea bateriilor externe folosesc acumulatori lithium.
Așa cum probabil ați constatat în ultima decadă, majoritatea gadgeturilor tind să devină wireless, așadar singur sursă de energie a lor este din baterie. Deci, indiferent că vrei să folosești telefonul smart , un laptop, tableta sau căștile fără fir, vei avea nevoie de energie pentru a le încărca.
Cu cât mai multe gadgeturi ai, cu atât o capacitate de baterie externa trebuie să fie mai mare. O să fac un top 3 cele mai bune battery bank-uri în funcție de capacitatea lor de a stoca energia, dar și de tipurile de utilizare.
Recomandare + TOP 3 alegere baterie externa
#1 Baterie externa ieftina de la Hama
Un acumulator extern fabulos la prețuri mici
Cele mai bune caracteristici:
- 10Ah
- Protecție suprasarcină și scurtcircuit
- Martor led pentru capacitate
O baterie externa ieftină care este accesibilă oricărui om și pot să spun că este indispensabilă, mai ales atunci când pleci în vreo excursie sau ieșire de weekend. Carcasa este de plastic dar pe deasupra este lipit un material textil care o va ajuta la un grip mai bun. Nu va aluneca pe mobilier sau când o pui în pat.
Fiind de 10 amperi, suportă cam 2 încărcări complete de telefon, 2 încărcări de căști in-ear și poate 2-3 încărcări de ceas. Este suficienta pentru cineva care iasă în weekend la o scurtă vacanță.
Voltajul de încărcare este evident 5v și suportă până la 3 amperi la încărcare.
Da! Știu! Este fără încărcare rapidă!
La acest preț bănuiesc că nu se aștepta cineva să fie cu rapid charge.
Un acumulator extern pe care-l recomand numai din prisma prețului mic al lui, dar și pentru faptul că este compact și nu are o greutate prea mare. Partea pozitivă este că veți primi și un cablu (foarte scurt) de încărcare de tip USB – USB type C.
Timpul de încărcare a unui flagship poate fi de peste 2.5 ore, în funcție de capacitatea bateriei telefonului.
Păreri PRO:
- compact
- ieftin
- are protecții
- suportă 2 încărcări de telefon complete
Păreri CONTRA:
- material de construcție slăbuț
- indicatorul de nivel nu se vede outdoor
#2 BaterryBank Anker PowerCore III Elite
Un acumulator extern cu încărcare rapidă
Cele mai bune caracteristici:
- Suportă încărcare rapidă
- 2 porturi usb-c
- MultiProtect
Ne îndreptăm spre categoria avansaților. Am ales în special acest acumulator/baterie extern datorită capacității lui de a încărca rapid și în volum mare. Are o capacitate totală de încărcare de 87 wats, ceea ce înseamnă că poate încărca și laptopuri și tablete.
Ținând cont cât este de compact, nu aș fi crezut că este capabil de încărca la această capacitate. Are 2 ieșiri de usb normale 3.0 și 2 ieșiri de usb type-c, ceea ce înseamnă că suportă și încărcări multiple de device-uri, dar țineți cont că cei 87w se vor împărți la fiecare tip de device încărcat simultan.
Capacitatea de stocare a energiei este de circa 25 amperi în total, echivalentul a 5 încărcări de telefoane smart. Media bateriilor din smartphone-urile de astăzi este de 4-4.5Ah.
M-aș fi așteptat să se încinte, dar carcasa este prevăzută din proiectare pentru a acționa ca un cooler pasiv, fiind de aliaj de aluminiu. Astfel el nu se va supra-încălzi nici când încarci un laptop.
Păreri PRO:
- suportă rapid charge
- capacitate mare de stocare a energiei
- fiabil
- compact
- suportă încărcare simultană de 3 device-uri
Păreri CONTRA:
- nimic
Cea mai buna baterie / acumulator externa pe 2022
Capacitate stocare energie - 9.4
Greutate/volum - 10
Încărcare rapidă - 10
Fiabilitate - 10
9.9
Scor obținut
Anker câștigă titlul pentru cel mai bun acumulator extern pe 2022. Suportul pentru rapid charge, va încărca un telefon sub 1 oră. Capacitate suficientă pentru încărcarea unui laptop îl plasează ca fiind câștigător al acestui articol.
În curând va ajunge și cel de-al treilea…