Cel mai bun laptop de gaming sub 4000 Ron

Laptop de gaming sub 4200 de lei

De cativa ani buni Asus a intrat serios in sectorul gaming si incearca sa isi optimizeze configuratiile si componentele pentru jocuri, este poate singurul concurent al deja celebrelor laptopuri pentru gaming AlienWare in gama de top al laptopurilor din lume.

Intre 3000 ron si 4000 se afla gama de laptopuri pentru gamerii cu pretentii. Pentru gamerii entuziasti va fi nevoie sa urcati putin bugetul pentru a beneficia de performanta.

Cel mai bun laptop de gaming

Laptop gaminglenovo

Majoritatea laptopurilor configurate ca laptop de gaming si editare video sunt optimizate sa fie performante la maximul puterii lor doar cand sunt conectate la reteaua electrica. Cand acestea vor functiona pe baterie, pentru a-si conserva energia acestea nu vor mai functiona la putere maxima, altfel nu vom putea avea mai mult de 1 ora maxim 2 de gaming pe acumulator. Scopul lor este unul mai mult de a fi usor de transportat, nu de a putea juca pe baterie.

 

Sunt doar 3 companii care se bat pe segmentul acesta de buget pentru laptopurile de gaming, Asus, Lenovo, Acer. Tentative mai sunt si de la alte companii dar esueaza si nu le pot recomanda.

Acer dintre toate cele 3 mi se pare ca lupta in zadar, singurul lucru care atrage este pretul. Fiabilitatea este undeva uitata de catre producatori. Dar asta nu inseamna ca se va lasa mai prejos cand vine vorba de experienta in gaming, performantele vor fi similare. Cu mici carente la temperaturile gpu+cpu care se incinta peste limita.

Asus sacrifica din constructia carcasei care pare un laptop ieftin la prima atingere, dar cand il testam in gaming ne schimba prima impresie radical. Temperaturi rezonabile in gaming pentru un laptop, performanta remarcabila, sunet de nota 10. Dar zgomotul produs de ventilatoare este omniprezent.

Lenovo este undeva intre cele 2 amintite mai sus, puncteaza la fiecare capitol un plus dar nu exceleaza in nimic. Poate in optiunea boxelor integrate care este foarte inspirata in a merge pe boxele JBL. Carcasa fiind mult mai placuta decat Asus impreuna cu boxele dau un oarecare plus sunetului fara distorsiuni la volum maxim.

Iata si cate un exemplu de laptopuri pentru gaming pe care le recomand exact in ordinea topului .

Recomandare laptopuri gaming de buget 3800-4500 de lei:

Gaming ASUS ROG GL552VX-CN059D

Laptop gaming asus rogue

2.Laptop Lenovo IdeaPad Y50-70

Laptop gaming 2016

3. Laptop Acer Gaming 15.6” Aspire Nitro VN7

Laptop Gaming Acer Aaspire Nitro 2016

,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.