DiverseSanatate

Am cumpărat un dispenser de spuma de sapun cu senzor

Cele mai bune și eficiente dispensere de săpun lichid

De când cu pandemia, am constatat că cheltui pe săpunuri lichide sume considerabile și am luat decizia de a cumpăra un dispenser sapun lichid cu senzor care crează și spumă direct din dispensor. Avantajele pe termen lung sunt enorme și prețul dispenserului se va amortiza, prin utilizarea unei cantități de săpun considerabil mai mici pentru fiecare doză de spălare.

Acest device te ajută să consumi mult mai puțin, aș spune că de 7-8 ori mai puțin săpun lichid decât dacă ai folosi dozatorul manual de săpun. El va infuza săpun lichid în doză mică, dar care va fi spumată în 3 trepte.

Ce găsim în cutia de dispenser sapun lichid?

ce este in cutie de dispenser lichid cu senzor

Invitație pe canalul Youtube

În cutie se regăsesc:

  • dispenser sapun lichid
  • pâlnie pentru umplerea dispenserului
  • cablu de încărcare
  • sticker adeziv pentru perete/faianță de fixare dispenser
  • manual de utilizare

Un pachet destul de simplu și la obiect și da, are baterie încorporată încărcabilă.

Cum pun sapunul lichid în dispenserul automat de spumă?

Prepararea lichidului de săpun se face anterior, dozarea poate fi diferită, în funcție de săpunul meu lichid.

Eu, am dozat 50g de săpun lichid la aproape 200g de apă pentru a avea rezultatul excelent, dar la voi o să depindă foarte mult și vâscozitatea săpunului lichid pe care-l folosiți.

dispenser sapun lichid spuma 2024

După ce preparați ulterior mixul, îl băgați în rezervorul device-ului cu ajutorul pâlniei, are un căpăcel pe sus cauciucat care trebuie înlăturat pentru accesul la rezervorul aparatului.

După aceea, trebuie fixat pe perete cu ajutorul suportului autoadeziv și pornit.

Atenție!!!

Unele săpunuri lichide nu fac spumă consistentă, depinde foarte mult și de săpunul lichid pe care-l utilizați.

Cum funcționează dispenserul de spumă de săpun lichid?

Pe ecran puteți seta volumul de spumă lichidă pentru fiecare porție dispensată, puteți seta ora prin diferite apăsări prin unicul buton al device-ului. Vedeți combinațiile complete în manual, mai puteți vedea și temperatura ambientală din baie/bucătărie sau unde-l montați voi.

Prin o singură apăsare comutați între Celsius și Fahrenheit, prin rotire selectați volumul de spumă extrudat, sunt 3 nivele.

Prin 3 apăsări succesive puteți selecta ora și minutele, iar prin apăsarea lungă a butonului se face oprirea și pornirea.

Tot pe ecran vă anunță și când s-a descărcat bateria sau când este săpunul terminat.

Cuvinte de final,

Pot spune că va aduce economii substanțiale la săpun, dar are un minus destul de mare și anume, bateria lui. Este o baterie mică și țineți cont că săpunul are senzor și pornește ecranul de fiecare dată când este mișcare în preajma lui, asta va duce la consumarea bateriei destul de rapid. Dacă aveți o familie cu mulți membri, de fiecare dată când intră cineva în cameră ecranul pornește și consumă destul de mult. În 2-5 zile este consumat și trebuie bateria reîncarcată. Vă recomand un battery bank pentru a-l încărca pe poziție.

De unde cumpăr?

Uitați linkul acestui dispenser automat de spumă de săpun lichid:Dispenser Automat Spumă de Săpun Lichid cu Senzor

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button