Recomandare Gaming PC

Recomandare PC gaming de buget 1800 lei

Calculator ieftin pentru jocuri de buget 1800 de ron

Am facut o configuratie de pc pentru gaming de 1800 lei pentru 2020 pentru un buget accesibil oricui.

Bineinteles,

Acest sistem este LOW-END, si vor exista putine limitari, insa nu va fi niciun joc pe care sa il refuze acest calculator de jocuri.

Voi da cateva sfaturi de achizitie de pc pentru jocuri destinat celor care nu au mai avut un desktop dedicat pentru jocuri cu buget de 1800+ de lei. O sa incerc sa pun o placa video care sa ruleze toate jocurile din prezent.

Configuratie pc gaming ieftina

O sa fie si cateva compromisuri, ca sa reusesc sa pun o placa senzationala care sa va faca sa nu va mai ridicati de la calculator ore intregi.

Ca sa pot face acest lucru trebuie sa sacrific un ssd. Carcasa nu va fi cea mai spectaculoasa, dar mai tarziu se poate pune un ssd si sa migram sistemul de operare Windows.

Pc gaming 1700 ron

Incerc sa fac o configuratie sa duca toate jocurile din prezent la peste 30 fps/s la jocurile pretentioase. Si la 50-60 fps la jocurile mai putin pretentioase. Evident ca detaliile si rezolutia la care o sa jucam nu o sa fie maxime pentru categoria aceasta de pret.

Ce nu pot garanta eu? Jocurile care vor aparea pe viitor care cer din ce in ce mai multe resurse si tendinta este intotdeauna in crestere de la an la an. Nu este un sistem care sa satisfaca si viitoarele jocuri dar cred ca si acelea cu detalii pe low vor putea fi jucate.

PC pentru jocuri ieftin

Aveam 2 optiuni: AMD sau INTEL.

Merg pe INTEL pentru ca diferentele sunt foarte mici chiar si la pret. Daca aleg AMD trebuie sa cresc pretul la o carcasa mai scumpa si mai aerisita si o sursa cu 50w mai mare.  Pe cand la intel pot sa urc putin pretul placii video dar sa aleg o carcasa mai slabuta si o sursa cu alimentare separata pentru placile video.

Sfat achizitie PC gaming 1800 Lei pentru 2020

Nu vreau sa recomand un sistem gaming care sa tina fix cat este garantia, iar apoi sa cedeze toti condensatorii capacitori de pe placi. O sa fac un sistem de gaming sa dureze minim 5 ani.

Sigur ca va fi un sistem cu procesor cu arhitectura din generatia anterioara Skylake cu 8GB memorie RAM. Pentru incadrarea in buget am pus 8gb memorie RAM la care recomand pe viitor completarea pana la 16gb. Am promis ca voi configura un sistem gaming sa tina minim 5 ani. Calculatorul are destinatia gamerilor. Daca vom vrea multi tasking masiv atunci recomand cumpararea altui procesor. Am reusit sa tin bugetul sub „control” de 1800 RON estimat. Datorita reducerilor de astazi si s-ar putea ca voi cand cititi sa fie mai jos sau chiar peste 1800 de lei. Preturile nu includ asamblarea dar va incurajez sa il asamblati singuri. Este terapeutic,distractiv si sunt o multime de tutoriale pe youtube de asamblare.

Toate compatibilitatile pieselor sunt verificate pe website-urile producatorilor pieselor. Daca doriti sa schimbati orice componenta va rog intrebati in sectiunea de comment.

Updated:05.02.2020

Configuratiile au fost modificate si updatate conform ultimelor oferte.

Din pacate memoriile ram s-au scumpit din cauza incidentelor din Asia si configuratia a depasit bugetul. Recomand cumpararea unei singure placute ram de 8gb pentru a incadra bugetul.

Recomandare configuratie sistem pc gaming 1800 ron:

Performanțe sistem gaming 1800 ron 2020

Performanțe - 9.2
Preț - 10
Design - 8.8
Raport cost/fps - 9.8

9.5

Scor obținut

Acest sistem este ideal pentru cei ce vor un calculator pentru jocuri ieftin pentru 2020. Un sistem pc gaming cu performanțe decente pentru acest buget.

User Rating: 4.95 ( 13 votes)

Puteti vedea si alte configuratii pe diferite bugete AICI sau puteți accesa pagina pentru configuratii personalizate la cerere AICI

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 23 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2020, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

comentarii

  1. salut configuratia mi se pare buna dar as dori sa schimb procesorul cu un i3 – 6100 3,70ghz si am dubii in privinta sursei .ce parere aveti. multumesc.

    1. O sa depaseasca bugetul putin prea mult. Eu am facut configuratia la limita. Exista si solutia i3-6100 care e net superior din privinta gaming-ului, chiar recomand daca este posibil suplimentarea bugetului.. Putin dificila instalarea driverelor pentru placa de baza. Dar este usor daca ai cateva cunostinte minime. Sistemul nu poate consuma mai mult de 400w nici in tortura maxima cu orice soft. Iar Segotep este cea mai indicata pentru bugetele de 100 ron. Se schimba preturile aproape zilnic la piese si am foarte multe configuratii si nu pot tine pasul cu schimbarile de preturi la piese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button