Recomandare Gaming PC
În trend

Recomandare pc gaming 4500 de lei

Configuratie silentioasa gaming pc pentru bugetul de 4500 de ron.

A venit vremea sa fac o configurație de calculator pentru gaming de 4500 de lei, o configurație care se îndreaptă ușor spre categoria High End. 2020 a venit și se anunță un an cu preturi accesibile pentru IT. Am pus accent pe silențiozitate în această recomandare pc gaming.

4500 de lei nu este deloc o sumă accesibilă oricărui gamer, așa că pretențiile cresc când vine vorba de a avea satisfacție maximă în gaming. Preturile au coborât vertiginos la anumite componente. Iată și configurația anului 2019, dacă te interesează.

configuratie pc gaming 4500 ron 2019

 

Am pus accent mult pe design in aceasta configuratie, am ales o carcasa superba cenusiu-neagra modulara, care va putea lejer sa sustina upgrade-uri ale sistemului. Am mers pe o carcasa mid-tower care suporta si placi de baza ATX, desi placa de baza aleasa este micro-atx, aceasta ne va da spatiu de lucrat la capitolul wire management si va asigura un viitor eventual upgrade peste ani buni la o placa de baza format ATX. Placa de baza cu accente rosii si led-uri configurabile.

Ce pc gaming imi trebuie pentru The Crew, Far Cry, Anthem, Dark Siders?

Asta se intreabă fiecare gamer de fiecare dată când vrea o configurație de pc de gaming. Eu pot face configurație pentru un joc anume, dar detaliile raspund la aceasta intrebare. De exemplu: ce pretentii grafice aveti? Ce rezolutie are monitorul? Acestea sunt doar 2 detalii de care am nevoie pentru a raspunde la intrebarea „ce calculator sa imi iau pentru un anumit joc?”. Bineinteles ca sunt foarte multe alte detalii legate de configuratii care mai tin si de personalizarea fiecaruia. Toti avem gusturi diferite cand vine vorba de designul setup-ului, culori, marime s.a.m.d.

Sistemul nu este deblocat pentru a permite O.C. Si nici nu este nevoie de asa ceva atat timp cat combinatia de procesor si placa video este una de nota 10.

Toate jocurile aparute pana in prezent vor rula cu detalii pe ultra la rezolutia FULL HD, iar pentru monitoarele 4k, acestea vor rula pe medium spre high, depinde si de optimizarea jocurilor.

Recomandare pc gaming silențios de 4500 de lei

Am ales sa pun 16GB memorie ram si un ssd 240 GB pentru sistemul de operare. Memoria RAM este mai usor de upgradat pe viitor. Pentru o astfel de configuratie v-as recomanda si un monitor de 144Hz pentru o placere sporita in gaming.

Un lucru este cert la sistemele intel, anduranta si longevitate, asta ma intereseaza pe mine personal la un sistem informatic. O sursa de calitate va proteja North bridge-urile placilor de baza au de suferit ani buni de pe urma procesorului. E bine sa menajam mosfets-ii cum putem.

Haideți să vedem cum arată configurația. Orice recomandare pc gaming as face, este posibil sa nu îndeplinești fiecare criteriu și detaliu al fiecărui gamer. Așadar, am creat o pagină specială pentru configurații personalizate în care puteti face o cerere in sectiunea de comment pe ACEASTA PAGINA

Update: 08.Octombrie.2020

Piesele au fost reconfigurate pentru o placa video extrem de puternica dar s-a depasit bugetul initial putin. Dar cu mențiunea că am fost nevoit să pun un procesor fără placă video integrată, ca să urc bugetul pentru placa video cât să permită o placă rtx 2070. Deci, este obligatoriu să cumpărați placa video dedicată, altfel sistemul nu va funcționa fără ea.

Configuratie sistem pc jocuri de 4500 de lei:

Recomandare pc gaming silentios

Performanta in gaming - 9.5
Design - 8.8
Pret - 9.2

9.2

Total

Iata si ce punctaj obtine aceasta configuratie de sistem pentru jocuri silentioasa.

User Rating: 4.74 ( 6 votes)

Lasati un comment daca vreti sa schimbati vreo piesa sau intrebati daca este compatibila pentru a nu avea neplaceri.

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 23 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2020, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

comentarii

    1. Buna Dana,
      Este buna configuratia. Puteti avea o performanta mai buna de sistem de gaming la acelasi buget daca alegeti piesele separat si le asamblati acasa personal. Altfel, este buna si o alegere de sistem gata asamblat. Sistemul este suficient de puternic pentru Fortnite.
      Mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button