Recomandari Flavius-Tech

Reparatii software it online de la distanta preturi

Depanări online din IT - este posibil?

Un subiect care trezeste interes multor persoane care au nevoie de reparatii it online de softuri sau alte depanări tehnice de la disatanta prin intermediul softurilor de tip screen share. Eu personal găsesc cititorii blogului care nu au cunoștințe it și se confrunta cu probleme de softuri care se pot rezolva online de la distanță. Reparațiile live online de IT nu sunt întotdeauna eficiente și este posibil ca persoanele care au nevoie de ajutor tehnic să nu rezolve online problemele software.

Cum se pot face reparatii it software online?

reparatii it online de la distanta depanari software

Există 2 tipuri de reparații și doar una singură se poate depana online:

Invitație pe canalul Youtube
  • Reparații IT online software
  • Depanări hardware

Așa cum probabil vă imaginați, reparațiile tehnice it software pot fi realizate de la disanță online, dar sunt și câteva tipuri de probleme care nu pot fi reparate/instalate de la distanță și anume instalarea sistemelor de operare online. Deși acele probleme pot fi rezolvate prin asistență tehnică prin telefon.

Chiar și unele probleme tehnice hardware pot fi reparate online, dar necesită ca beneficiarul să aibă cunoștințe minime tehnice.

Asistență tehnică online prin intermediul screen share

Așa cum spune și titlul paragrafului, reparațiile online it software se fac cu ajutorul softurilor de tip screen share.

Ce softuri sunt cel mai des folosite pentru depanările online de softuri

Sunt foarte multe programe de tip screen share dar o să menționez 3 softuri prin intermediul cărora se pot realiza reparații it online tehnice de software de la distanță:

Bineînțeles că persoana care are nevoie de reparații it tehnice de la distanță trebuie să-și instaleze singură unul dintre softurile de tip screen share prin care se va da accesul celui care oferă serviciile de reparații online software.

Unde găsesc servicii online de reparatii it online?

reparatie calculator online de la distanta

Platformele dedicate de tip servicii furnizate online precum fiverr, pot fi de real folos. Dar dacă ai o problemă relativ ușoară sau ai nevoie de sfat în privința depanării software it online, poți să-mi lași și mie un comentariu și încerc să te ajut cum pot.

Încerc de asemeni să creez o comunitate online prin intermediul membrilor pe Patreon și să poți cere acolo ajutor tehnic de reparații sau sfaturi tehnice it. Uite linkul: Membrii Patreon Flavius-Tech

În limita timpului avut o să încerc să vă ajut atât timp cât problemele sunt software.

Se pot repara și pc-urile desktop și laptopurile online?

Da!

Inclusiv desktop pc-urile fie de gaming, fie laptopurile cu probleme tehnice software. Atât timp cât aveți o conexiune la internet și windows=ul instalat pe calculator, există șanse de a fi reparat online de la distanță.

Reparații IT online de la distanță

Timp depanare - 8
Dificultate - 10
Cunoștințe IT ale clientului - 10

9.3

Scor

Dificultatea de a repara un PC online de la distanță este foarte mare și necesită a fi investit mai mult timp decât dacă specialistul IT ar fi la fața locului.

User Rating: Be the first one !

Prețurile depanărilor IT software de la distanță

Prețurile pe platforme dedicate pot varia, dar în medie este undeva între 20-50 dolari/oră sau per problemă tehnică reparată.

Știu că foarte mulți nu vor să-și ducă întregul calculator la un service it pentru a-l repara și din ce în ce mai multă lume apelează la serviciile online de reparatii it online de la distanță pentru rezolvarea problemelor pe parte de softuri.

Probabil și tu cauți aceste servicii din moment ce ai citit articolul meu, așadar poți să lași un comentariu mai jos dacă ai probleme tehnice sau dacă ai nevoie de un sfat sau o recomandare tehnică și voi încerca să te ajut cum pot.

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2024, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button