Recomandari Flavius-Tech

Cel mai ieftin mousepad de gaming

Sfaturi achizitie mousepad-uri de gaming + TOP

Am testat un mousepad ieftin marketat ca fiind pentru gaming și nu pot să recomand așa ceva pentru gameri. Diferențele de calitate dintre mousepad-urile ieftine și cele mai scumpe sunt notabile. Sigur, nu trebuie să alocați un buget uriaș pentru mousepad-ul potrivit, însă trebuie să știți că mousepad-ul are un rol important în gaming.

Dacă în trecut am scris despre testarea mea a unui mouse ieftin de gaming. Acum, în 2021, este cazul să dezbat și subiectul alegerii mousepadului de gaming și o să fac un TOP la sfârșitul articolului.

Despre mousepadul ieftin de gaming Esperanza

mousepad ieftin pentru gaming esperanza

cel mai bun ieftin mousepad

Ca prezentare nota 10, în rest nu am cu ce să-l laud!

Nu-l pot recomanda decât pentru office și cu limită în durata de utilizare. Este un dintr-un burete cauciucat, iar suprafața este texturată din material textil care va agăța piciorușele de teflon a mouse-ului, în special dacă are muchiile teflonului ascuțite.

Vezi prezentare video mousepad ieftin 2021:

Experiență rea cu acest pad pentru mouse, însă pot să spun că prețul este justificat, nu puteam avea pretenții de la unul ieftin de 19 lei. Pentru gaming voi rămâne cu vechiul meu HyperX.

Consider că nu este necesar să mai dau alte detalii despre el, din moment ce nu-l recomand. Haideți să vedem și topul mousepadurilor pe 2021.

Top Mousepad-uri pentru gaming + Recomandări 2021

ț

Am făcut un top 3 cele mai bune opțiuni pentru acest an, 2021!

SteelSeries QcK Edge Medium

Unul dintre cele mai bune rapoarte calitate/preț/performanță

recomandari mousepaduri 2021

Cele mai bune caracteristici:
 • Margini cusute
 • Bază antiaderentă
 • Suprafață QcK

Nu pot spune că este cel mai ieftin dintre mousepadurile existente, sunt cu miile. Atenția mi-a fost îndreptată spre a alege o variantă cu raport calitate/preț/performanță înaltă și obligatoriu să fie lavabil. Acest mousepad cu margini cusute se poate spăla de foarte multe ori fără a-i fi afectată în vreun fel performanța sau precizia. Materialele de construcție sunt de calitate. Singuru inconvenient pe care-l pot găsi este legat de mărimea lui, aș fi preferat ca la acest buget să fie puțin mai mare, 32x27cm nu este suficient.

Păreri PRO:
 • lavabil
 • precizie bună
 • mouse-ul alunecă bine pe suprafața QcK
 • raport preț/calitate/performanță bun
Păreri CONTRA:
 • suprafața cam mică

Un mousepad de calitate!

Preț - 9.6
Calitate suprafață - 9.8
Lavabil - 10
Mărime - 9

9.6

Scor obținut

Steelseries câștigă titlul pentru cel mai bun mousepad pe 2021. Raportul calitate preț performanță m-a împins să-l pun câștigător, dar scorul este destul de strâns cu celelalte din top.

Steluțele vizitatorilor: Be the first one !

Mouse pad Redragon Neptune RGB

Un pad pentru mouse cu iluminare RGB

pad pentru mouse cu rgb

Cele mai bune caracteristici:
 • RGB
 • Margini cusute
 • Buton setare culori

Un pad pentru orice mouse, de data aceasta am considerat util să punîn top și un pad ieftin și cu iluminare led RGB. Iluminarea este destul de fadă, cât să nu atragă atenția prea mult. Însă este o iluminare plăcută, dar fără control software. Fiind cu benzi led, acesta nu poate fi spplat sub jet de apă, însă se poate șterge cu lavete umezite. Are marginile cusute, asta mă duce cu gândul că va fi un mousepad rezistent în timp. Suprafața este bună, dar nu mai bună ca a mousepadului de la SteelSeries.

Cei care aveți probleme cu iluminarea care rămâne după oprirea sistemului, va trebui să anulați din Uefi (bios) setarea de power delivery pentru usb-ul la care conectați padul.

Păreri PRO:
 • raport mărime/design/preț foarte bun
 • Iluminare RGB cu 8 moduri presetate
 • marginile sunt cusute
 • baza este antiaderentă
Păreri CONTRA:
 • marginea de la bază poate fi incomodă pentru mână
 • nu este rezistent la apă

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 24 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2021, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button