Recomandare monitoare

Sfat achizitie cel mai bun monitor

Recomandare cel mai bun monitor 2019

Am făcut în ultima perioadă o mulțime de configurații de sisteme fără monitor, acum incerc sa gasesc cel mai bun monitor. Așa că trebuie să scriu un articol pe aceasta tema.

Scopul principal este de a recomanda un monitor acceptabil ca preț și cu performanță pentru toate categoriile de utilizatori, gaming, editare foto-video și multimedia. Articolul va fi despre cel mai bun monitor cu rezoluția de 1920x1080p (FHD) la o rată de refresh 60 Hz.
O să mai scriu și un articol pentru monitoarele 144 Hz 4K sau QHD, dar nu este cazul pentru că acelea le recomand doar în anumite circumstanțe.

Istoricul monitorului

istoric cel mai bun monitor 2019

Nu știu câți cititori au prins monitoarele din trecut, acele monitoare imense, denumite Monitoare CRT. Majoritatea erau de 14-15 Inch diagonala, iar cei care aveau de 15 inch sau de 17 erau norocoși să aibă o așa mărime. Trebuia un birou de lemn masiv să poată susține așa o greutate, pentru că aveau o greutate de peste 10 kilograme.

 

Eu încă păstrez un monitor CRT pe undeva prin garaj pentru că-mi trezește amintiri nostalgice. Radiația lor fiind foarte puternică și eram nevoiți să folosim fel și fel de ecrane de protecție care se lipeau peste ecran și se legau la împământare printr-un fir.
Cu toate acestea rata de refresh a lor era mai bună decât cea a monitoarelor de astăzi. Consumul de energie era mult mai mare față de monitoarele de astăzi raportat la diagonala lor și rezoluțiile erau net inferioare.

CEL MAI BUN MONITOR LED DIN 2019

A fost foarte greu să aleg un singur monitor care să fie foarte bun la toate. Fiecare categorie de utilizare are cel puțin o cerință care să fie diferită de altă categorie de utilizare. De exemplu pentru multimedia și editare video eu recomand un format ultra-wide, dar vine și cu un preț pe măsură.
Bugetul în care m-am orientat a fost 700-750 Ron pentru că am promis că o sa fie și destul de ieftin cât să și-l permită oricine.

Recomandare cel mai bun monitor 2019

 

Monitor LED 28 inch Benq

Monitor LED Benq 28”

Acest monitor are un raport calitate-pret foarte bun. Nu are defecte majore. Este perfect pentru toate categoriile de utilizatori. Dar nu exceleaza la toate capitolele. Cei de la Benq au incercat sa faca un monitor care sa impace toti utilizatorii. Compromisul este ca nu este perfect pentru toate domeniile dar este foarte bun pentru fiecare din ele.

Pretul, este putin cam mare, avand in vedere competitorii din piata monitoarelor led. Il recomand gamerilor ocazionali care se mai uita si la un film din cand in cand, dar si celor care lucreaza sau au productivitate de pe urma folosirii lui.

Este un all-arround monitor si un best buy pentru 2018.

Daca as gasi un astfel de monitor 4k la 28″ as cumpara pentru mine unul chiar daca pretul era dublu. Va astept cu intrebari in sectiunea de comentarii de mai jos.

Este bun si de folosit ca monitor gaming, nu impresioneaza la vreun capitol anume, dar este bun la orice.

Cele mai populare branduri de top de televizoare

Samsung

ce televizor samsung sa cumpar

Mereu am considerat acest brand ca fiind cel mai bun in materie de display-uri. Nici la televizoare nu sta mai rau, ba dimpotriva, incepe sa se distanteze de celalalte branduri. Intotdeauna cand cautam cel mai bun televizor led, ne uitam la modelele de la Samsung.

Samsung Electronics Co., Ltd.  Este o companie sud-coreeană de electronică multinațională cu sediul în Suwon, Coreea de Sud. Prin faptul că are o structură de proprietate extrem de complicată, cu o proprietate circulară, este compania emblematică a chaebol Samsung, reprezentând 70% din veniturile grupului în 2012. Samsung Electronics are uzine de asamblare și rețele de vânzări în 80 de țări și are în jur de 308.745 de persoane. Este cea mai mare companie de tehnologie a informațiilor din lume, producător de electronice de consum și producător de cipuri prin venituri . Începând cu octombrie 2017, plafonul de piață al Samsung Electronics a fost de 372,0 miliarde USD

LG

recomandare tv led lg brand

Un brand competent, foarte bun in segmentul display-urilor, produce cele mai econome display-uri din lume. Nu putea sa lipseasca din lista noastra de branduri de top.

LG Electronics Inc. este o companie electronică multinațională sud-coreeană cu sediul în Yeouido-dong, Seul, Coreea de Sud, și face parte din grupul LG, angajând 82 000 de angajați în 119 filiale locale din întreaga lume. Cu vânzările la nivel mondial în valoare de 55,91 miliarde USD (59,04 miliarde KRW), LG cuprinde patru unități de afaceri: Home Entertainment, Comunicare Mobilă, Echipamente Electrice și Soluții Aeriene și Componente ale Vehiculelor, cu Starion India pentru mașinile de răcire și de spălat pe subcontinentul indian. CEO-ul LG Electronics este Koo Bon-joon, care și-a asumat rolul de vicepreședinte al LG Electronics la 1 octombrie 2010. Din 2008, LG Electronics rămâne cel de-al doilea mare producător de televiziune din lume.

Philips

cel mai bun televizor philips

Koninklijke Philips N.V. (Royal Philips, cunoscut sub numele de Philips) este o companie olandeză de tehnologie diversificată, cu sediul în Amsterdam, cu diviziile principale dezvoltate în domeniile de sănătate, stil de viață al consumatorilor și soluții iluminat. A fost fondată în Eindhoven, în 1891, de către Gerard Philips și tatăl său, Frederik. În prezent este una dintre cele mai mari companii de electronice din lume și are în jur de 122.000 de angajați în mai mult de 60 de țări.

Philips este organizat în trei mari departamente: Philips Consumer Lifestyle, Philips Healthcare și Philips Lighting. În 2012, Philips a fost cel mai mare producător de soluții de iluminat din lume, măsurat prin venituri în vigoare. În 2013, compania a anunțat vânzarea celei mai mari părți a produselor sale electronice de consum către firma Funai Electric Co din Japonia, dar în octombrie 2013, înțelegerea cu Funai Electric Co a fost ruptă, iar produsele electronice de consum au revenit firmei Philips. Philips a anunțat că va cere despăgubiri pentru încălcarea contractului în vânzarea produselor care valorau 200 de milioane de dolari

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 22 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

comentarii

    1. Salut,
      Eu as rămâne cu acel Asus ROG, dar dacă trebuie neapărat să-l schimbi, mergi pe Samsung. Toate sunt cam în aceeași notă. Toate au panouri VA, mici diferențe la porturile lor și la presetările de fabrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close