Recomandari Flavius-Tech

Cel mai bun mouse wireless de gaming

Cel mai bun mouse fara fir, mai rapid decat unul cu fir?

Nu cu mult timp in urma, Logitech a inventat un nou mouse fara fir revolutionar  . Gamerii inraiti care se plangeau de latența mare a mouse-urilor fara fir care afecteaza timpul de raspuns in jocuri acum pot să joace cu un mouse wireless de gaming care este mai rapid decat mouse-uri consacrate pentru gaming cu fir.

Cei de la Logitech este binestiut ca sunt pe primul loc la capitolul „mouse pentru gaming”.

Cel mai bun mouse wireless de jocuri nu mai face compromisuri. Nu trebuie să sacrificați performanța pentru a merge pe ”mâna” unui mouse wireless de gaming, în ciuda a ceea ce ați auzit în urmă cu câțiva ani, cei mai buni „soricei” de jocuri wireless de astăzi nu au intarzieri al timpilor de raspuns sau latente. In prezent, șoarecii wireless de jocuri se comportă atât de bine încât nici măcar nu veți observa o diferență între fir și fir. Cu excepția, bineînțeles, a libertății pe care o veți simți să vă mișcați mouse-ul peste mousepad-ul dvs., fără să vă incomodeze cablul.

Cel mai bun mouse wireless pentru jocuri este Logitech G903 Lightspeed. Este pur și simplu cel mai bun mouse wireless de gaming  pe care l-am folosit vreodată, PUNCT. Datorită duratei lungi de viață a bateriei, a unui design minunat și a performanțelor la fel de bine ca și mouse-ul cu fir, este un exemplu ideal pentru a ne da seama cât de departe au ajuns „șoarecii” wireless de jocuri.

Dar daca tineti neaparat sa aveti un mouse cu fir, am facut un TOP gaming mouse AICI.

Cel mai bun mouse wireless de gaming

Logitech G903 LightSpeed

cel mai bun mouse wireless de gaming

DPI: 12.000 | Senzor: optic PMW3366 | Baterie: 32 ore (fără RGB) reîncărcabilă | Interfață: USB | Butoane: 11 | Ergonomic: Ambidextru | Greutate: 107 g (0.24 lbs)

Plusuri:

  • in jur de 30 de ore autonomie in gaming
  • feedback clickuri excelente

Minusuri:

  • este mai scump decat aceleasi performante la un mouse cu fir
  • nu face de mancare 🙂
Verificați dacă mai este pe stoc la eMag Verificați dacă mai este pe stoc la PcGarage

Logitech G903 Lightspeed încearcă să facă totul și reușește să exceleze. Este un design ambidextru, foarte bine „sculptat”, care se potrivește perfect cu mâna , dar poate fi folosit și de stângaci, și are butoane detașabile pentru fiecare configurație. Are un nou mecanism de clic care simte și sune mai bine decât oricare alt click al mouse-urilor pe care i-am folosit. Are o roatiță de scroll metalică care poate face clic pe lateral și se rotește liber timp de 15 secunde (infinity scroll, patentat de catre Logitech) sau poate fi folosit pentru schimbarea armei în shootere. Utilizează același senzor de 12 000 DPI extrem de precis găsit în cel mai popular mouse Logitech.

Cumva G903 face toate acestea in timp ce cantareste doar 107 de grame, mai ușor decat multe alte modele de ”șoareci” cu fir, in ciuda bateriei. Și încă se simte robust. G903 este o combinație ambițioasă de design nou și o nouă tehnologie cu șanse mari de a eșua în toate funcțiile, dar totul funcționează perfect. Puteți chiar sa conectați și să utilizați ca pe un mouse cu fir, dacă preferați, care este o modalitate bună de încărcare a mouse-ului și de a continua să jucați în timp ce îl încărcați.

Logitech G903 este cu ușurință cel mai bun mouse wireless de jocuri disponibil astăzi.

Diferențe mouse-uri cu fir vs mouse fara fir de gaming

Astăzi, 2019, mouse-ul fara fir pentru gaming este comparabil cu cel cu fir. Unele modele de mouse-uri wireless sunt deocamdată cam scumpe, iar cei care nu dispun de un buget mare de achiziție vor rămâne cu impresia ca mouse-urile de gaming wireless au lag, latente mari, etc, asta pentru că ei folosesc modele vechi cu receptor usb care este demodat si invechit tehnologic. Dar, „șoarecii” de jocuri de înaltă performanță de astăzi au performanțe aproape indiscutabile similare cu cei cu fir, fără să fie sesizat vreun decalaj wireless sau de micro freeze. Pentru a testa ”șoarecii” wireless pentru jocuri, încercați intr-un magazin IT, să testați modele actuale de la nume mari precum Logitech, Razer și Steelseries.

Precizia – nu este nici o diferență de precizie între g903 și alte mouse-uri cu fir din această privință. Precizia ține de senzorul optic cu care este echipat.

Wireless vs wired – nu poate fi decât benefic faptul că utilizăm un mouse fără fir, nu o să mai fiți incomodați de cablul care se agață de marginea biroului.

Autonomia – e drept, acumulatorul nu are o perioada atât de mare de autonomie ca unele modele de tip office, dar nu cred ca va fi un inconvenient acest lucru cu acest model. Puteți să îi conectați cablul și să îl încărcați în timp ce jucați.

 

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 23 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2020, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close