Recomandare Desktop PC

Recomandare PC desktop pentru birouri firme 2018

Recomandare desktop pc pentru bugetul de 2000 de lei

De data aceasta o sa facem o configuratie de sistem PC Desktop destinata celor care lucreaza foarte mult la birou, ideala pentru cabinetele de contabilitate, notariale, medicale, s.a.m.d.

Ce este important!

Incepand cu procesorul care este din noua generatie de procesoare intel i5 Kaby Lake  foarte capabil pentru multitasking si chiar si pentru jocuri tinute in alt+tab ascunse sa nu vada sefii :), ruleaza simultan programe fara o alocare prea mare din puterea lui avand. Cel din link vine impreuna cu un ventilator stock care isi face treaba foarte bine si nu trebuie cumparat un cooler aftermarket.

PC desktop

Sfat achizitie pc desktop de birou

Pentru acel procesor am ales o placa de baza cu memorii ddr4, principalul motiv il constituie fiabilitatea. Memorii cu un consum redus, direct proportionala cu consumul este si caldura produsa de aceste placute. Placutele cu consum mic, vor avea si temperaturile mai mici.

Placa de baza are numai putin de 4 porturi usb 2.0  si inca 2 porturi usb 3.1, suficiente porturi pentru a conecta toate perifericele din birou.

Memoria RAM cum am spus mai sus, am configurat sistemul. Verificate pe websiteurile placii de baza pentru a fi listate in biosul placii.

Pentru unitatea de stocare am optat spre un SSD de 240 GB. aici depinde foarte mult in ce domeniu o sa fie folosit PC-ul. Se poate merge si pe un HDD daca lucrati cu baze de date mari ca spatiu de stocare.

Fii atent la sursele de alimentare!

O sursa este „inima” calculatoarelor, cu cat functioneaza mai bine, cu atat sistemul isi va prelungi viata.

Sursa este una din componentele foarte importante pentru munca de birou si am mers la siguranta maxima.

O sursa aleasa speciala pentru acest sistem. Este foarte silentioasa cu voltaje stabile si fiabila in acelasi timp cu o garantie de 24 de luni.

Ca sa impreunam toate componentele ne trebuie si o carcasa potenta. Am pus Carcasa Cougar Spike Black care are si iesire frontala usb 3.0, este mica si foarte aerisita.

Face pereche buna cu placa de baza fiind mATX plus o unitate optica optionala pentru instalarea windowsului DVD Writer LG. Windows-ul se poate instala si de pe un stick usb, nu este necesat un dvd-wr.

Optional recomand Microsoft GGK Windows7 Pro, 32/64 bit, nu recomand windows 8.1 sau windows 10 pentru calculatoarele folosite in  domeniile spuse la inceputul articolului.

Dar, ce consum de energie are?

Aproape cat un bec

Consumul acestui sistem va fi in jurul a 150 wats daca este solicitat la maximum si sub 100w cand este folosit in conditii normale.

CONFIGURATIE SISTEM PC DESKTOP BIROURI FIRME:

Procesor Intel® Core™

Placa de baza MSI

Memorie HyperX Black 8GB

Sursa Segotep

Carcasa Cougar Spike Black

SSD 240 GB

DVD-Writer LG

Sistemul nu include monitorul. Dar aruncati o privire si la ACEST ARTICOL daca este necesar si monitor.

Căt de util ți-a fost acest articol?

Click pe steluțe pentru a evalua!

Media evaluărilor / 5. Numărul voturilor

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 22 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button