Recomandare Desktop PC

Recomandare calculator desktop ieftin

Desktop pc ieftin sub 900 ron

2020 se apropie, o sa va prezint o configuratie de sistem desktop ieftin, fara monitor si periferice sub pretul de 1000 de lei.

Calculatoarele desktop ieftine de buget au o reputatie proasta cand vine vorba de performantele pe care le ofera. Un pc desktop pentru un birou ar trebui sa fie nelipsit.

Am facut o configuratie care sa aiba un consum extrem de redus de energie, dar cu performante decente.

Ce desktop pc sa cumpar pentru business?

Desktop de birou p[entru firme

Ca de obicei, veți găsi procesoare cu putere redusă printre desktopurile ieftine. Toate acestea vor avea cel puțin CPU dual-core (și unele au cipuri quad-core), iar cele mai multe necesită câteva secunde pentru a boot-up. Navigarea pe Internet și vizionarea clipurilor video online sunt putin limitate și veți dori în continuare un procesor mai puternic (și mai scump) dacă intenționați să editați video sau să organizați conferințe Web pentru afaceri cu mai mulți participanți.

Veți găsi încă sisteme cu memorie de 2 GB la capătul inferior, deși majoritatea desktop-urilor de astăzi de bază vor veni cu 4  sau 8 GB sau mai mult. Stocarea va fi fie o unitate solid-state de 240GB (SSD), dar poate fi o unitate de hard disk standard cu o capacitate de până la aproximativ 1TB. Căutați un spațiu de stocare cu o capacitate mai mare dacă lucrati cu arhive mari de date. SSD-urile le recomand pentru viteză, în special în sarcinile de zi cu zi. Dacă aveți vreodată nevoie de mai mult spațiu de stocare, porturile USB 3.0  vă vor permite să atașați un hard disk extern sau un SSD rapid.

Pot upgrada un sistem desktop ieftin?

Voi face configuratia desktop pe o platforma destul de noua de placi de baza, sunt mici compromisuri, dar un upgrade mic de procesor si o placa video externa vor putea fi adaugate ulterior. Consumul va fi cu adevarat foarte mic.

Datorita tehnologiei de livrare de voltaj adaptiva a procesoarelor Intel, acestea cand nu sunt folosite sau stau in Idle isi reduc frecventa automat pentru a reduce necesitatea de a primii voltajul corespunzator.

Sa nu lungesc articolul, iata configuratia:

Update: 06.decembrie.2019

Recomandare sistem pc de birou ieftin:


A fost ușor depășit bugetul propus inițial datorită costului transportului. Recomand adăugarea a încă 4 GB memorie RAM dacă permite bugetul.

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 23 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Pentru 2020, o să creez cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și

Close
Back to top button
Close