Recomandare Desktop PC

Recomandare calculator ieftin de birou

Desktop pc ieftin sub 900 ron

2019 se apropie, o sa va prezint o configuratie de sistem desktop ieftin, fara monitor si periferice sub pretul de 1000 de lei.

Calculatoarele desktop ieftine de buget redus au o reputatie proasta cand vine vorba de performantele pe care le ofera. Un pc desktop pentru un birou ar trebui sa fie nelipsit. Am facut o configuratie care sa aiba un consum extrem de redus de energie, dar cu performante decente.

Ce desktop pc sa cumpar pentru business?

 

Desktop Office

Ca de obicei, veți găsi procesoare cu putere redusă printre desktopurile ieftine. Toate acestea vor avea cel puțin CPU dual-core (și unele au cipuri quad-core), iar cele mai multe necesită câteva secunde pentru a boot-up. Navigarea pe Internet și vizionarea clipurilor video online sunt putin limitate și veți dori în continuare un procesor mai puternic (și mai scump) dacă intenționați să editați video sau să organizați conferințe Web pentru afaceri cu mai mulți participanți.

Veți găsi încă sisteme cu memorie de 2 GB la capătul inferior, deși majoritatea desktop-urilor de astăzi de bază vor veni cu 4 GB sau mai mult. Stocarea va fi fie o unitate solid-state de 120GB (SSD), dar poate fi o unitate de hard disk standard cu o capacitate de până la aproximativ 1TB. Căutați un spațiu de stocare cu o capacitate mai mare dacă lucrati cu arhive mari de date. SSD-urile le recomand pentru viteză, în special în sarcinile de zi cu zi. Dacă aveți vreodată nevoie de mai mult spațiu de stocare, porturile USB 3.0  vă vor permite să atașați un hard disk extern sau un SSD rapid.

Pot upgrada un sistem desktop ieftin?

Voi face configuratia desktop pe o platforma destul de noua de placi de baza, sunt mici compromisuri, dar un upgrade mic de procesor si o placa video externa vor putea fi adaugate ulterior. Consumul va fi cu adevarat foarte mic.

Datorita tehnologiei de livrare de voltaj adaptiva a procesoarelor Intel, acestea cand nu sunt folosite sau stau in Idle isi reduc frecventa automat pentru a reduce necesitatea de a primii voltajul corespunzator.

Sa nu lungesc articolul, iata configuratia:

Update: 06.octombrie.2018

Recomandare sistem dektop pc de birou pentru bugetul de 900 de lei:

Placa de baza Gigabyte

Procesor Intel® Pentium®

Memorie Patriot 4GB

Solid State Drive (SSD) Kingston

Carcasa Floston

Sursa Segotep

A fost usor depasit bugetul propus initial datorita costului transportului.

User Rating: 4.2 ( 3 votes)

Tags

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *