Recomandare Laptop & UltraBook

Recomandare cel mai bun laptop pentru filme

Recomandare laptop de filme

O recomandare laptop pentru filme are la baza cateva caracteristici de care trebuie sa tineti cont. Cum alegem un laptop ieftin pentru a viziona filmele preferate?

În primul rând, trebuie să avem un ecran cât mai mare si un procesor cu gpu integrat mai bun pentru a scăpa de problema desincronizărilor dintre sunet si imagine. Acestea sunt criteriile principale pentru a reda filmele encodate cu Matroska (mkv-urile) sau blue-ray. Dacă are aceste calități, automat laptopul o să poata fi folosit si ca laptop de tip office sau multi-tasking.

Pentru a nu sări de bugetul alocat acestei recomandări de 1500-1700 ron o să recomand 2 modele sub acest buget. O altă caracteristică importantă la ecran pentru multimedia este recomandat un laptop cu ecran non-reflexie.

În al doilea rând, cel mai bun laptop pentru filme se alege in functie de autonomie. Ca sa ai autonomie mare, trebuie sa iei in considerare cateva componente care consuma energie:

 1. să aibă SSD nu HDD
 2. să fie fără placă video dedicată (pentru a nu avea consum mare de energie)
 3. procesorul să nu fie mai sus de i3
 4. ecran non-touch și anti-reflexie

Recomandare cel mai bun laptop pentru filme

Uite…

Un model performant de laptop multimedia (pentru filme) recomandat pe care poti sa il cumperi la un pret destul de ieftin.

Laptop HP pentru multimedia

Verifică stocul și prețul

recomandare laptop hp - buget 1500 de lei

 

Un laptop foarte performant, la momentul scrierii articolului are o reducere consistenta, ecranul este cu anti-glare. Un laptop foarte performant si cu o durata de incarcare buna, il face ideal pentru a viziona un film pe el, putandu-se conecta prin HDMI la un TV LED.

Este foarte dificil sa ma incadrez intr-un buget sub 2.000 de lei la un laptop cu diagonala de 17 inch a ecranului.

Pareri pro:

 • autonomie buna
 • greutate mica
 • performante bune in multi-tasking

Pareri contra:

 • nu are ecran de 17 inch
 • fara windows preinstalat
 • fara placa video externa

Recomandare laptop bun la toate

Fiti atenti…

Cand vine vorba sa cumperi in 2019 un laptop bun la orice, iata sfatul meu de achizitie pentru o configuratie de laptop balantata:

Laptop Lenovo

Verifică prețul și stocul

laptop ieftin lenovo

Da, este castigatorul articolului…

Acest model, comparativ cu cel anterior are performante pentru fiecare segment de utilizare.

Am reusit oarecum sa ma incadrez intr-un buget sub 2000 de lei, dar putin peste modelul hp, acest laptop este foarte bun pentru multimedia, chiar si gaming la nivel entry-level. Un laptop cu ecran de 15/4 inch , anti-glare, dar trebuie mentionat faptul ca greutatea este mai mare. Este normal, din momentul in care vrem un laptop bun la orice , nu este posibil sa avem un laptop cu ecran foarte mare si sa fie usor cat un ultrabook pana la urma.

Un device excelent pentru multimedia, am gasit totusi si un minus, cand cheltuim pe laptopuri sume mici, trebuie sa facem compromisuri, Nu?

Haideti sa vedem principalele avantaje si dezavantaje:

Pareri pro:

 • Performante video mari
 • Ecran cu brightness mare
 • Performante mari multi tasking
 • Design, constructie si materiale de constructie decente
 • Memorie RAM 8GB
 • SSD de 512 GB

Pareri contra:

 • Fara windows preinstalat
 • Greutate mare
 • Nu este de 17 inch ecranul

Dar, repet, pentru acest buget este un laptop foarte bun. Un raport calitate-pret-performanta foarte bun.

In final,

Sunt o mulțime de laptopuri de ales, dar acestea eu le recomand ca fiind best-buy pentru laptopuri multimedia la preturi destul de ieftine.

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 22 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de dezvoltare web, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT. Cele mai bune configurații și recomandări pentru componentele de ultimă oră din industria IT&C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close